Kanye West prišiel s myšlienkou kresťanského TikToku a ľudia na internete sa majú opäť na čom smiať
19 | 08 | 2020 I Marek Molnár

Kanye West predstavil svoju víziu kresťanskej alternatívy k populárnej aplikácii TikTok a vyzval pána, aby pomohol zrealizovať „Jesus Tok“, vďaka čomu majú ľudia na internete opäť o zábavu postarané, informuje portál RT.


"Práve ma navštívila vízia... Jesus Tok. Sledoval som TikTok so svojou dcérou a ako kresťanský otec som bol znepokojený množstvom nemravného obsahu, ale technológiu úplne milujem," napísal vo svojom príspevku americký raper Kanye West.

"Modlíme sa, aby sme mohli spolupracovať s aplikáciou TikTok na vytvorení kresťanskej verzie, ktorá bude bezpečná aj pre malé deti a svet. Pochválený buď Ježiš Kristus Amen," uviedol v ďalšom príspevku.





Vizionársky návrh sa okamžite stretol s vlnou konverzie a užívatelia vytvorili veľa príspevkov, ktoré zosmiešňujú obsah tematicky zameraný na Ježiša, ktorý by mohol byť predstavený na novej platforme - niektoré z nich možno neboli také priateľské k deťom, ako by mali byť.







Samotný Ježiš Kristus - alebo aspoň parodický pomenovaný účet - tiež prihliadol na túto myšlienku priaznivo, zatiaľ čo iní teoretizovali, čo za obsah na TikToku mohol spôsobiť, že Kanye sa cíti „znepokojený“.





Moskva je pobúrená! V ruskom diplomatickom aute v Haagu našli cudzie sledovacie zariadenie
Ruské ministerstvo zahraničných vecí v pondelok vyjadrilo svoje pobúrenie po tom, čo bolo nájdené sledovacie zariadenie v ruskom vojenskom aute v Haagu, domove holandskej vlády a Medzinárodného súdneho dvora, informuje portál RT. Čítať ďalej
18 | 08 | 2020 | Marek Molnár