Ulovila slávnu susedku Adele! Čo Meghan s novou kamoškou podniká?
18 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Meghan Markleová (39) sa v USA rýchlo znovu udomácňuje a podľa všetkého začala pracovať na tom, aby si vytvorila okruh slávnych a mocných priateľov. Jednou z nich má byť aj jej susedka, speváčka Adele (32), s ktorou mala manželka princa Harryho začať spoločne navštevovať lekcie cvičenia pilates.


Pilates je v Amerike veľkým hitom a tá celebrita, ktorá ho za oceánom necvičí, ako by sa ani nemohla považovať za VIP, píše portál Blesk. A u žien to platí dvojnásobne! Speváčka Adele aj vďaka nemu schudla k štíhlej a pevnej postave snov.

A tak sa asi niet čomu diviť, že tomuto trendu prepadla aj vojvodkyňa zo Sussexu. Vyraziť však na skupinovú lekciu do obyčajného fitnes štúdia, kde by ich ktokoľvek mohol okukovať pri spevňovaní tela, to v prípade týchto dvoch naozaj nehrozí.

Kráľovná Alžbeta zamestnávala zlodeja! Ukradnuté klenoty predával na internete
Kráľovná Alžbeta II. (94) sa vždy obklopovala takým služobníctvom, ktorému mohla bez obáv dôverovať. Avšak zdá sa, že poslednú dobou nemá na výber vôbec šťastie! Alebo sa snáď zhoršuje jej odhad na ľudí? Čítať ďalej
16 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Adele totiž absolvuje podľa denníka Mirror lekcie spoločne s Meghan priamo v sídle v Beverly Hills, ktoré aktuálne obývajú Meghan s Harrym (35). Do pilates cvičení sa však blond speváčka a niekdajšia herečka nepúšťajú samé. Do luxusnej vily vo vyhlásenej štvrti boháčov za touto cvičenia chtivou dvojicou dochádza aj súkromný tréner.

„Obe to milujú. Inštruktor cvičí dokonca aj s Harrym. Je to totiž neuveriteľný ventil stresu,“ cituje Mirror zdroj z okolia slávnej trojice.

Zaujímavosti zo sveta Oscarov alebo čo ste možno nevedeli!
Každoročné odovzdávania cien filmovej akadémie sleduje pozorne celý filmový svet. Od roku 2002 sa ceny udeľujú na konci februára v Hollywoodskom Dolby Theatre. Poďte sa s nami pozrieť na zaujímavosti a kuriozity, ktoré sú s odovzdávaním Oscarov... Čítať ďalej
15 | 08 | 2020 | Timotej Dudka