Komička Evelyn ako miss mokré tričko?
18 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Horúce leto zasiahlo aj túto vnadnú bacuľatú blondínku! Plavovlasá komička Eva Kramerová (29), známejšia pod svojím umeleckým menom Evelyn, sa nechala v tričku schladiť vedrom vody a škandál je na svete, píše portál Blesk.


Evelyn sa netají tým, že maká na svojej figúre a vďaka tomu sa zrejme aj cíti lepšie ako kedykoľvek predtým. Momentálne živí svoj Instagram skutočne „dráždivými“ zábermi.

V rôznych plavkách už ju fanúšikovia videli toľkokrát, že jej krivky poznajú naspamäť, a tak pritvrdila! V nedeľu zverejnila sexy fotku v mokrom tričku bez podprsenky. Samozrejme nasadila veľmi zvodný výraz tváre, za ktorý by sa nemusela hanbiť nejedna kráska v šteklivej snímke.



A pochopiteľne sa hneď ozvali niektorí internetoví „znalci“ s tým, že to prehnala a že predsa nie je žiadna modelka, ktorá by sa bez hanby mohla takýmto spôsobom hrdo vystavovať. Väčšina fanúšikov však doslova jasá nadšením. „Dámy a páni, toto je kus riadnej ženskej!“

Monika Bagárová úprimne: Takto to u nás po narodení dcérky chodí v spálni!
Raz za čas sa Monika Bagárová (26) svojim fanúšikom zverí, ako prebieha výchova malej Rumi. V posledných odpovediach na Instagrame došlo aj na to, ako to po narodení dievčatka vyzerá u nich v spálni, píše portál Blesk. Čítať ďalej
17 | 08 | 2020 | Timotej Dudka