Zoznam mileniek známeho sukničkára Borisa Kollára: Randil aj s Brožovou či Belohorcovou!
16 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Aj keď ho Róbert Fico nazval úchylákom, Borisovi Kollárovi (55) to vrásky na čele nerobí. Pre ženy je tým atraktívnejší možno ešte viac. Jeho charizme a kúzlu podľahla celá rada krásnych žien, s ktorými má podnikateľ a politik celkom jedenásť detí, o ktorých sa verejne vie, píše portál Expres.


Otázkou je, koľko sa ich narodilo „bokom“. So známym sukničkárom svojho času randila aj Zuzana Belohorcová a Kateřina Brožová, ktoré si však zo vzťahu žiadne dieťa neodniesli.

Kateřina Brožová


„Rozišli sme sa, je to pravda. Stalo sa to tento týždeň. Ale naozaj sa k tomu nechcem vyjadrovať, nie je to príjemné,“ priznala denníku Aha! smutná Kateřina v roku 2006. Dôvody krachu ostro sledovaného vzťahu s podnikateľom Borisom Kollárom, ktorý sa preslávil ako veľký zvodca a plodný otec, nechcela moc rozvádzať.

Aj v tomto prípade sa snažila zachovať dekórum a o bývalých partneroch sa vyjadrovať decentne a kulantne. A to aj napriek tomu, že v súvislosti s Kollárom hovorila o tom, že by si dokázala predstaviť mať ďalšie dieťa.

„Skrátka sa nedajú zlúčiť dva pohľady na život a taktiež veľká vzdialenosť,“ vysvetlila herečka, ktorá žila aj s dcérou v Prahe, zatiaľ čo Kollár v Bratislave.

Rozvod Belohorcovej? Do Španielska sa sťahuje bez manžela!
Po dvanástich rokoch strávených v USA, kde vychovávali Salmu (10) a Nevia (6), sa Zuzana Belohorcová (44) a jej manžel Vlastimil Hájek (44) rozhodli urobiť za svojim rozprávkovým životom hrubú čiaru a začať inde. Zuzana sa však sťahuje sama. Ide o... Čítať ďalej
11 | 08 | 2020 | Timotej Dudka

Zuzana Belohorcová


„Tomu sa hovorí úlovok! Moderátorka Zuzana Belohorcová má nového chlapa. A náhodu opäť boháča. V jej sieťach tentoraz skončil bratislavský milionár Boris Kollár. Zuzana ho v noci navštívila v jeho luxusnej vile ...,“ informoval v decembri 2005 server Topky.sk.

Stanka Horňáková


Najstaršia Kollárova dcéra Saška, ktorú má podnikateľ s právničkou Horňákovou, je už veľká slečna, ktorá slávneho otca sprevádza na spoločenské akcie.


Petra Krištúfková


Matku dcéry Ester milionár verejne obvinil, že si objednala kompromitujúce fotky z jeho dovolenky.

„Netvárme sa, že v dnešnej dobe je nevera niečo príšerného, ale to, kam neveru posunul on, je neskutočné!“ Nechala sa počuť jeho exmilenka Petra Krištúfková, ktorá sa preslávila vzťahmi s kontroverznými slovenskými podnikateľmi.

Médiá sa o ňu začali zaujímať viac až po tom, ako bol zverejnený jej životopis, keď kandidovala na post vládnej splnomocnenkyni pre rodinu.

Výstavba štátnych nájomných bytov môže podľa Kollára začať po zmene stavebného zákona
Výstavba štátnych nájomných bytov by sa mala začať po schválení zmien stavebného zákona na jeseň tohto roka. Čítať ďalej
15 | 08 | 2020 | SITA


Vláda ju do funkcie vymenovala 17. júna, ale iba štyri dni po tom sa poslankyňa postu vzdala. Dôvodom je to, že sa prevalilo, že pred jedenástimi rokmi bola počas dovolenky na jachte s Mariánom Kočnerom, ktorý je teraz súdený v prípade vraždy slovenského novinára Jána Kuciaka.


Ivana Barnová


Dcéru Natálku má Kollár s pôvabnou Košičankou.

Andrea Heringhová


Bývalá playmate je jedinou ženou, s ktorou má Kollár dve deti. Okrem staršej Sary Zoe majú syna Borisa. Medzitým stihol ďalšie dve deti s dvoma rôznymi matkami.


Martina Štofaníková


Známemu alfasamcovi porodila prvého syna, ktorý dostal meno Šimon Heliodor. Bývalú priateľku tenistu Dominika Hrbatého odmenil Mercedesom ML a bytom za státisíce eur.

Kollár si však nedal povedať a v čase, kedy jeho vtedajšia láska rodila syna Šimona, si užíval dovolenku v Chorvátsku s milenkou Helenou Holkovou.

Barbora Richterová




Facebook (Slovák ovláda slovenčinu)


V čase, kedy ju Kollár zbalil, mala 22 rokov a pracovala ako krupiérka. Po Štofaníkovej, ktorej manželom sa neskôr stal golfový hráč Rory Sabbatini, ktorý hrá za Slovensko, porodila Kollárovi v poradí druhého syna Artura.

Nezabúdajme na našu históriu, rozprávajme o nej s pokorou a s odhodlaním, že podobné zverstvá už nikdy nedopustíme, tvrdí Kollár
Predseda parlamentu Boris Kollár sa túto sobotu zúčastnil Stretnutia generácií pri príležitosti 75. výročia vypálenia obce Kalište. Položením vencov si uctil obete tragických udalostí, ktoré sa tu odohrali v marci roku 1945. Vo svojom príhovore... Čítať ďalej
15 | 08 | 2020 | SITA


 

Monika Ostrihoňová


Pôvabná modelka je matkou Kollárovej dcérky Zairy.

Dara Rolins o nahých fotkách: „Sex ma baví viac ako kedykoľvek predtým!“
Speváčka Dara Rolins (47) všetkým vyrazila dych, keď zverejnila fotky, na ktorých je v Evinom rúchu, a ukázala toho viac, než kedykoľvek predtým. Proti prípadnej kritike je však blondínka už dopredu obrnená a odkazuje všetkým: „Som žena a baví ma... Čítať ďalej
16 | 08 | 2020 | Timotej Dudka

Barbora Balúchová


Aj hviezdička SuperStar mala to šťastie, že jej prišiel do cesty známy zámožný zvodca. Má s ním syna Alexandera Jána. „My sme s Borisom nikdy pár netvorili, my sme chodili len na kávičku,“ zažartovala s tým, že svojho rozhodnutia splodiť dieťa s Kollárom (samozrejme) neľutuje.


Miroslava Jakubisová


Jedenáste dieťa Borisa Kollára mu porodila práve Jakubisová. V máji sa mu narodil syn Markus, o ktorého narodení verejnosť nejaký čas nevedela.


„Vítaj doma, naša láska,“ napísala Mirka na sociálnej sieti. To, že o jej tehotenstve nikto nevedel, dosvedčujú komentáre jej priateľov. „Áno, bolo to prekvapenie. Dopredu som to pre istotu nikomu nepovedala,“ vysvetlila matka denníku Plus jeden deň.

Okrem syna sa Jakubisová radovala aj z nového auta Land Rover za niečo cez 100 000 eur. „K autu mi samozrejme pomohol, potrebovali sme ho, pretože ja mám menšie vozidlo, mám ešte dve deti,“ dodala, že ku kúpe auta prispel Kollár.

„Myslíte jedenáste dieťa? U mňa človek nikdy nevie, ani ja to nikdy neviem dopredu. Je mi to prirodzené ako nové topánky,“ uviedol známy sukničkár a líder hnutia Sme Rodina.

Spojenie maďarských strán neznamená krach spolupráce so Slovákmi, uviedol Bugár
Podľa politológa Tomáša Koziaka sú Slováci a Maďari odkázaní na politickú spoluprácu. Čítať ďalej
16 | 08 | 2020 | SITA