Dcéra tlačového tajomníka Kremľa zdieľala na internete Hitlerove pozostatky (FOTO)
16 | 08 | 2020 I Marek Molnár

Takže Hitler neunikol do Južnej Ameriky, aby popíjal na bare s Elvisom? V piatok zverejnila dcéra tlačového tajomníka Kremľa fotografiu Hitlerových pozostatkov, ktoré boli uložené v tajnom archíve Federálnej bezpečnostnej služby (FSB) v Moskve, informuje portál RT.


Na svojom účte na Instagrame zdieľala Elizaveta Pesková fotografie zubov Adolfa Hitlera a jeho manželky Evy Braunovej.



Pesková, ktorej otec Dmitrij Peskov je od roku 2012 hovorcom ruského prezidenta Vladimira Putina, napísala, že jej priateľ a fanúšik histórie Pierre Malinovsky požiadal o artefakt, pretože nie všetci veria, že Hitler zomrel v roku 1945.

"Verte tomu alebo nie, bolo mu povolené navštíviť jednu z najzaujímavejších a tajnejších budov v krajine," napísala Pesková. "Vďaka analýze DNA vykonanej v roku 2018 francúzskym antropológom Charlierom sa potvrdilo, že zvyšky v tajných archívoch FSB pochádzajú od Hitlera a Braunovej," dodala dcéra tlačového tajomníka Kremľa.

Pesková sa vďaka svojej prítomnosti na sociálnych sieťach posunula na úroveň menších celebrít a má viac ako 138 000 sledovateľov na Instagrame.

Vedci objavili „dvojča“ Mliečnej dráhy, ktoré je od nás vzdialené 12,4 miliárd svetelných rokov (VIDEO)
Astronómovia objavili prekvapivo usporiadanú takmer kópiu našej Mliečnej dráhy vzdialenej 12,4 miliárd svetelných rokov, ktorá môže upresniť naše súčasné teórie o galaktickej formácii a evolúcii, informuje portál RT. Čítať ďalej
15 | 08 | 2020 | Marek Molnár