Dara Rolins o nahých fotkách: „Sex ma baví viac ako kedykoľvek predtým!“
16 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Speváčka Dara Rolins (47) všetkým vyrazila dych, keď zverejnila fotky, na ktorých je v Evinom rúchu, a ukázala toho viac, než kedykoľvek predtým. Proti prípadnej kritike je však blondínka už dopredu obrnená a odkazuje všetkým: „Som žena a baví ma nahota a sex!“ Správu priniesol portál Blesk.


Pred pár dňami boli zverejnené odvážne akty Dary, ktoré vznikli na dovolenke na Bali a pôvodne mali patriť len do jej súkromnej zbierky, ale skončili zhodou okolností v magazíne Grade. Avšak prinieslo to so sebou mnoho reakcií, a tak speváčka všetkým kritikom dala jasne najavo, že si nenechá pokaziť náladu a rozhodne sa nemá za čo hanbiť!

„Je mi úplne jasné, že nikdy, v žiadnej súvislosti, nenastane stav, že sa všetko bude páčiť všetkým. A paradoxne nahota, ktorá je javom zo všetkých najprirodzenejší, bude vždy najviac kontroverznou témou,“ uviedla otvorene Dara na Instagrame a dodala, že sa teda nečuduje, že fotky spôsobili mierny rozruch. „Nie, nemyslím si, že ich riešili v každej rodine,“ smiala sa.



Rozruch vraj podľa jej slov k jej profesii patrí a ľudia reagujú dosť zvláštne aj na tie najmenšie zmeny - keď si vezme na vystúpenie parochňu, alebo dá do pohybu emócie všetkého druhu. „Ale to, čo chcem povedať a slobodne priznať touto fotkou, je, že byť nahá ma baví. Vždy sa mi páčila vkusne prezentovaná nahota, všetko, čo mi spôsobí motýliky v bruchu. Len nádych zakázaného, či už fotka, film, pesnička alebo človek,“ zverila sa Rolins.

A rozhodne sa to u nej ani vekom nemení! „Sex ma baví viac ako kedykoľvek predtým. Výhodou zrelého veku je, že mi nepripadá divné o tom hovoriť. A už vôbec necítim jediný limit či povinnosť k svojej intimite, spôsobený faktom, že som mama. Som v prvom rade ŽENA.“ A túto skutočnosť si chce užiť, či sa to niekomu páči alebo nie.

Za takýto prístup jej ženy určite budú vďačné a väčšina jej dá za pravdu. Pánom snáď jej obnažené fotky vadiť tiež nebudú...

Dara Rolins v šoku: Pozitívny test na koronavírus jej skomplikoval vystúpenie!
Speváčka Dara Rolins (47) sa radovala, že sa jej pracovný život vracia do starých zabehnutých koľají, ale jej radosť netrvala dlho! Jedna z jej tanečníc je totiž pozitívna na Covid-19, informuje portál Blesk. Čítať ďalej
15 | 08 | 2020 | Timotej Dudka