Miss Slovensko ohrozil Covid-19! Návrhár Cibulkovej či Verešovej je na zrútenie
15 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Panika pred piatkovým finále Miss Slovensko 2020 poriadne gradovala! Niekoľko účinkujúcich má pozitívny test na Covid-19, teda došlo k zásadným zmenám. Organizátori vrátane riaditeľa súťaže Michaela Kováčika do včerajšej noci rokovali o tom, ako vlastne súťaž udržať a odvysielať, informuje portál Blesk.


Televízia a organizátori Miss Slovensko ešte vo štvrtok počítali s prísnymi opatreniami a do noci jednali o tom, ako súťaž uchopiť. Ale skoro ráno všetkým pozvaným prišla SMS od riaditeľa súťaže Michaela Kováčika.

„Z dôvodu ochrany Vášho zdravia a prevencie proti ochoreniu Covid-19 Vám bohužiaľ musíme oznámiť, že Miss Slovensko sa bude konať bez prítomnosti divákov v sále. Priamy prenos Miss Slovensko odvysiela TV JOJ 14. 8. 2020 od 20:30. Prosím, podporte naše finalistky. Srdečne ďakujem.“

Zaujímavosti zo sveta Oscarov alebo čo ste možno nevedeli!
Každoročné odovzdávania cien filmovej akadémie sleduje pozorne celý filmový svet. Od roku 2002 sa ceny udeľujú na konci februára v Hollywoodskom Dolby Theatre. Poďte sa s nami pozrieť na zaujímavosti a kuriozity, ktoré sú s odovzdávaním Oscarov... Čítať ďalej
15 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Je teda jasné, že situáciu okolo finálového večera nikto neberie na ľahkú váhu a všetci z toho majú vrásky na čele. Už to, že pôvodne plánované finále malo byť v apríli, ale kvôli vládou nariadenej karanténe sa presunulo na august, vypovedá o nemalých komplikáciách.

Už začiatkom týždňa organizátori oznámili, že nebude afterparty, ale iba finálový večer so všetkými prísnymi opatreniami. Ale ani to nestačilo, pretože sa v priebehu 24 hodín pred prenosom objavili pozitívne testovaní účinkujúci, medzi nimi aj tanečnica Dary Rolins (47).

Módny návrhár Michael Kováčik je vo funkcii riaditeľa súťaže krásy prvý ročník a nie je to pre neho ľahká situácia. V Česku aj na Slovensku je veľmi žiadaný u slávnych žien, ako je manželka českého premiéra Monika Babišová, oblieka Simonu Krainovú, Andreu Verešovú alebo tenistku Dominiku Cibulkovú.

Lucie Bílá prehovorila o svojom ex: Sme 20 rokov v dennom kontakte! Kvôli čomu?
Speváčka Lucie Bílá (54) má dosť naponáhlo, okrem spevu sa venuje aj rôznym iným činnostiam a charitatívnym akciám, a dokonca dohliada aj na rekonštrukciu vlastného divadla. Teraz však priznala, že je kvôli tomu v dennom kontakte so svojím... Čítať ďalej
14 | 08 | 2020 | Timotej Dudka