Lucie Bílá prehovorila o svojom ex: Sme 20 rokov v dennom kontakte! Kvôli čomu?
14 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Speváčka Lucie Bílá (54) má dosť naponáhlo, okrem spevu sa venuje aj rôznym iným činnostiam a charitatívnym akciám, a dokonca dohliada aj na rekonštrukciu vlastného divadla. Teraz však priznala, že je kvôli tomu v dennom kontakte so svojím expartnerom. Nežiarli tak na ňu jej súčasný priateľ?


Ako informoval portál Blesk, predtým sa scéna, ktorú Bílá teraz rekonštruuje, volala Divadlo Ta Fantastika, avšak novo ponesie meno práve po známej Slávici - Divadlo Lucie Bílej. Speváčka už všetko pripravuje a nostalgicky u toho spomína.

Zaujímavé ale je, že divadelnú scénu vlastní spoločne s bývalým partnerom Petrom Kratochvílom (69)! „Ja som tímový hráč. Už od roku 2003, teda 17 rokov, je to moje a Petra Kratochvíla. Myslím, že nám to dobre funguje, pretože on je človek, ktorý ma v živote neskutočne ovplyvnil,“ vysvetľovala v relácii Showtime Bílá.

Lucie Bílá sa za manuálnu prácu nehanbí: Vie to aj so zbíjačkou! (VIDEO)
Pred časom dokončila rekonštrukciu hostinca v rodných Otvoviciach a už sa pustila do ďalšieho projektu. Česká speváčka Lucie Bílá (54) rozhodne nepoľavuje. Začala totiž prerábať Divadlo Ta Fantastika, ktoré ponesie jej meno, píše portál... Čítať ďalej
03 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Údajne sa ani veľa toho nezmení, len bude producentovi teraz viac pomáhať. „Tomu divadlu to dlhujem. Aj jemu,“ netají sa Lucie, a dokonca priznáva, že každý deň podáva Petrovi hlásenie, ako to pokračuje. „Pravdupovediac dvadsať rokov sme v každodennom kontakte. Sme stále na telefóne,“ dodala speváčka.

Niet divu, majú spolu napokon aj syna Filipa, a tak kým bol ešte dieťa, a nie dospelý chlap ako teraz, iste spolu mnoho vecí museli riešiť práve ohľadom neho.

Otázka však je, či o tomto telefonickom prepojení vie aj Luciin súčasný partner Radek Filipi (37). Snáď má pre svoju milovanú polovičku pochopenie a nežiarli na ňu.

Marika Gombitová sa rozlúčky s Karlom Gottom nakoniec dočká: Avšak je tu ešte jedna dilema!
Marika Gombitová (63) by nakoniec nemala chýbať na decembrových koncertoch nazvaných Pocta Karlovi Gottovi. Zatiaľ má ešte čas, ale momentálne rieši dilemu ohľadom toho, akú pieseň vybrať, informuje portál Stars24. Čítať ďalej
13 | 08 | 2020 | Timotej Dudka