Helena Vondráčková na dovolenke: To je ale úlovok! (FOTO)
14 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Speváčka Helena Vondráčková (73) si leto užíva plnými dúškami! S manželom Martinom Michalom vyrazila na obľúbené miesto, kde trávi dovolenku každý rok. Dokonca sa pochválila svojím luxusným úlovkom, informuje portál Stars24.


Odísť na dovolenku do zahraničia je v tejto dobe trochu komplikované. Kvôli vírusu sa pravidlá neustále menia, svoje o tom vedia napríklad tí, ktorí tento týždeň odchádzali do Grécka. Atény totiž zaviedli pred pár dňami povinnosť pre turistov preukazovať sa pri vstupe do krajiny negatívnym testom na koronavírus.

Helena Vondráčková si pre fanúšikov prichystala veľké prekvapenie!
Speváčka Helena Vondráčková v týchto dňoch dokončuje ďalší štúdiový album, ktorý ponesie názov Tvrdohlavá. Ten vznikal pod producentským dohľadom hudobníka a skladateľa Karla Maříka. Krst nahrávky je naplánovaný na 9. septembra na slávnostnej... Čítať ďalej
11 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Problémy sú aj so Slovinskom. To Česko zaradilo medzi stredne rizikové štáty z hľadiska rizika nákazy. Po vstupe do krajiny je pre Čechov až na výnimky povinná dvojtýždňová karanténa. Ak cez krajiny len prechádzajú, obmedzenie sa na nich nevzťahuje, musia ale krajinu opustiť do 12 hodín. Ľudia, ktorí si v Slovinsku rezervovali ubytovanie do štvrtka 6. augusta, nemusia do karantény, ak predložia negatívny test na koronavírus.

Podobné problémy rozhodne riešiť nemusí speváčka Helena Vondráčková s manželom Martinom Michalom. Tí už roky trávia letá na svojom luxusnom hausbóte. „Všetkých vás zdravím z hausbótu, kde si s Martinom a psíkom užívame leto plnými dúškami. Je nám síce teplo, ale máme sa skvele,“ odkázala fanúšikom speváčka prostredníctvom sociálnych sietí.



Na hausbóte sa Vondráčková venuje napríklad rybárčeniu. Na konte už má tento rok aj poriadny úlovok! „Môj prvý tohtoročný 80 cm úlovok!“ Pochválila sa speváčka fotkou veľké šťuky.

Rockera Petra Jandu prenasledujú živly: Po zosuve pôdy ho postihla ďalšia pohroma!
Čo príde do tretice? Lídra kapely Olympic Petra Jandu (78) počas tohto leta prenasledujú besniace živly! Najskôr riešil miliónové škody spôsobené veľkou vodou, teraz zase priamo doma skazu po víchrici, informuje portál Blesk. Čítať ďalej
13 | 08 | 2020 | Timotej Dudka