Angelina Jolie schválne zdržuje rozvod s Pittom!
14 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Rozvod Angeliny Jolie (45) a Brada Pitta (56) sa ťahá už štyri roky a herečka si veľmi dobre uvedomuje, že v stávke je skutočne veľa. Brad očividne vyhráva, Angelina totiž zvolila zdržiavaciu taktiku a požiadala o odvolanie rozvodového sudcu, informuje portál Aha!


Herečkina právnička zistila, že sudca John W. Oudekirk má odborné a finančné väzby na Pittových právnikov, ktoré sa snažil utajiť.

„Všetko, čo klientka žiada, je len spravodlivý proces založený na faktoch bez akejkoľvek zaujatosti. Jediný spôsob, ako môžu strany sporu súdu dôverovať, je zabezpečiť transparentnosť a nestrannosť všetkých zúčastnených,“ vyhlásila právna zástupkyňa oslnivej herečky.

Je to už niekoľko rokov od rozvodu Angeliny a Brada. Vidí to herečka stále ako správne rozhodnutie?
Angelina Jolie a Brad Pitt sa rozlúčili v roku 2016. Angie však o tejto fáze svojho života veľmi nezvykne hovoriť. V nedávnom rozhovore sa ale rozhodla poukázať na svoju rodinnú situáciu. Hviezda odhalila, že jej deti o sebe neustále čítajú... Čítať ďalej
22 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


Podľa zdroja z herečkinho okolia však Angelina skrátka schválne zdržuje, pretože rozvod nejde podľa jej predstáv. Bývalý pár Hollywoodu v súčasnosti bojuje o svojich šesť detí a vysporiadanie majetku. „Ak človek vyhráva, nesnaží sa zdržovať a meniť rozhodcu. Tento krok je len dôkazom jej frustrácie z toho, že sa jej nedarí,“ povedal zdroj denníku The Sun.

Brad a Angelina tvorili pár viac ako desať rokov, Angelina však požiadala o rozvod v roku 2016, iba dva roky po dlho očakávanej svadbe. Obaja sú právne rozvedení, pred súdom však stále rokujú o vysporiadanie majetku a o opatrovníctvo ich šiestich detí, z ktorých tri majú vlastné a tri adoptovali.

Angelina Jolie má čudnú úchylku!
Angelinu Jolie fascinuje krv. Na svadbe s prvým manželom Jonnym Lee Millerom mala jeho kožené nohavice a biele tričko, na ktorého chrbáte napísala ženíchove meno vlastnou krvou, píše portál Stars24. Čítať ďalej
20 | 06 | 2020 | Timotej Dudka