Marika Gombitová sa rozlúčky s Karlom Gottom nakoniec dočká: Avšak je tu ešte jedna dilema!
13 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Marika Gombitová (63) by nakoniec nemala chýbať na decembrových koncertoch nazvaných Pocta Karlovi Gottovi. Zatiaľ má ešte čas, ale momentálne rieši dilemu ohľadom toho, akú pieseň vybrať, informuje portál Stars24.


Decembrové koncerty na uctenie pamiatky zosnulého Karla Gotta († 80) sa každým dňom blížia, a tak je potrebné doladiť zoznam vystupujúcich. V ňom ešte nedávno chýbalo meno Mariky Gombitovej.

Ukázalo sa však, že chyba bola na strane človeka, ktorý mal legendárnej speváčke vybaviť pozvánku od vdovy Ivany Gottovej. Teraz už sa teda rodáčka z Turan nad Ondavou pripravuje na vystúpenie, zatiaľ však nevie, akú pieseň vybrať.

Ďalší zvrat v absencii Mariky Gombitovej na rozlúčkovom koncerte Karla Gotta: Ivana za nič nemôže!
Decembrové koncerty, ktoré majú byť poctou zosnulému Karlovi Gottovi († 80), sa pomaly, ale iste blížia, informuje portál Stars24. Mená niektorých účastníkov sú však naďalej predmetom debát a inak to nie je ani v prípade Mariky Gombitovej (64).... Čítať ďalej
06 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


„Naposledy som si s Karlom Neznámy pár zaspievala v januári 2018 ako hosť na jeho koncerte na vypredanom Štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave,“ prezradila webu Blesk.cz s tým, že vtedy za ňou Kája prišiel s manželkou do šatne, kde si pekne porozprávali. Išlo však o ich posledné stretnutie.

S Gottovou smrťou sa speváčka stále len ťažko zmieruje. „Som veľmi smutná, že o ňom už hovorím len v minulom čase. Karel ma v podstate sprevádzal celým mojím životom, a aj keď tu už nie je, pre mňa tu stále je a bude,“ dodala Gombitová.

Dalibor Janda zúri: Zneužili jeho meno k podvodu!
Takto naštvaný nebol dlho! Organizátor bez súhlasu Dalibora Jandu (67) vyberal peniaze na festivalovú akciu v Mariánskych Lázních. Fanúšikovia hladní po koncerte známeho speváka kupovali lístky ako diví. Teraz však nevedia, či sa im peniaze niekedy... Čítať ďalej
12 | 08 | 2020 | Timotej Dudka