Dalibor Janda zúri: Zneužili jeho meno k podvodu!
12 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Takto naštvaný nebol dlho! Organizátor bez súhlasu Dalibora Jandu (67) vyberal peniaze na festivalovú akciu v Mariánskych Lázních. Fanúšikovia hladní po koncerte známeho speváka kupovali lístky ako diví. Teraz však nevedia, či sa im peniaze niekedy vrátia, informuje portál Aha!


Asi najskôr vôbec nechápal, čo sa deje. Fanúšikovia ho zasypali žiadosťami o vrátenie peňazí za lístky z koncertu, na ktorý vôbec nedorazil. Lenže Dalibor vôbec netušil, že má niekde vystupovať.

„Voláte mi a píšete mi, že ste naštvaní. Naozaj neváhajte a žiadajte vrátenie peňazí, na čo máte plné právo! Nenechávajte to len tak, aj ja sa tým zaoberám a budeme to s mojím tímom tiež riešiť,“ napísal šokovaný spevák na Facebooku.

Dcéra Paľa Haberu drsne o svojom otcovi: Toho mena by som sa najradšej navždy zbavila!
Byť potomkom známej osobnosti nie je zjavne zakaždým výhra v lotérii. Svoje o tom vie napríklad dcéra populárneho hudobníka a porotcu SuperStar Paľa Haberu (58), píše portál Aha! Čítať ďalej
11 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


„Som celkom v šoku z toho, čo si dnes dovolil pán Roman Juřica, ktorý nielenže neoprávnene propagoval náš koncert, ktorý nebol zmluvne vôbec dohovorený a potvrdený, ale navyše ma vykalkulovane uviedol na plagátoch dokonca v sprievode miestnej kapely NOriginal,“ tvrdí s tým, že išlo od začiatku o vymyslené vystúpenie. Juřica mal zámerne zavolať Daliborovemu manažérovi, že by mal záujem o vystúpenie, a potom sa už neozval.



Organizátor Roman Juřica to ale vidí celkom inak!

„Ja som mal záväznú objednávku, našu komunikáciu mám v maili. Mal som už s nimi dohodnutý záväzne aj zmluvne koncert v júni, ktorý bol vládou zrušený, takže som skúšal vymyslieť nový dátum. To sme komunikovali s manažérom do poslednej chvíle a čakali sme, až sa rozvoľnia reštrikcie. Nakoniec som musel zvoliť iný program, jednoduchší finančne aj celkovo,“ obhájil sa Juřica.

„Historicky vyšiel nejaký plagát, kde bol napísaný, bolo to len informatívne, bez dátumu, a toho sa chytili. Plagáty sa normálne prerábali niekoľkokrát. Nijako som sa ním neobohatil. Vlastne sa to celé týka len šiestich vstupeniek, ktoré si fanúšikovia kúpili vyložene kvôli nemu a chceli vrátiť peniaze. Zvyšok ľudí by prišiel na iný program, vôbec to neriešili. Veľmi ma to mrzí,“ dodal na záver organizátor.

Vémolova partnerka Lela a jej slová o novom živote: Kríza alebo definitívny rozchod?
Predtým sa chválila pokojným rodinným životom, teraz sa Lela Ceterová (30) obmedzuje na výjavy šťastných chvíľok iba s 8-mesačnou dcérkou Lili. Silikónová playmate sa presunula do Bratislavy, kde trávi čas s mamičkou a kamarátkou, zatiaľ čo Karlos... Čítať ďalej
12 | 08 | 2020 | Timotej Dudka