Dara Rolins v plavkách: Takto trávi čas doma! (FOTO)
11 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Vypracovanú postavičku vystavuje na obdiv aj doma. Dara Rolins (47) v plavkách popiera všetky zákony starnutia! Do vzhľadu budúcej päťdesiatničky má táto kráska veľmi ďaleko. Doma sa za tvrdú drinu v posilňovni odmení pravým šampanským, píše portál Aha!


Na to, že jej čoskoro bude päťdesiat, známa speváčka rozhodne nevyzerá. Vďaka pravidelnému cvičeniu sa udržuje fit a v kondícii. Niet teda divu, že doma v tomto počasí nenosí nič iné, ako spodnú bielizeň či plavky, ktoré dokonalo zvýrazňujú jej prednosti.



„Nieje nič lepšie, než prísť domov, naliať si chladené bublinky a prezliecť sa do domáceho úboru,“ napísala nestarnúca Dara na Instagrame.

Bublinkami speváčka rozhodne myslela šampanské. A v jej prípade rozhodne nie obyčajné, ale hneď luxusný Moet & Chandon. O kalórie, ktoré vo fitku vypaľuje dennodenne, sa teda báť nemusí, a sama dobre vie, že sa raz za čas odmeniť za tvrdú drinu nie je žiadny hriech.

Dara Rolins sa raduje z bábätka: Do tretice sa zadarilo, je to chlapec!
Veľký dôvod k úsmevu má Dara Rolins. Jej najlepšia kamarátka a fotografka celebrít Petra Ficová (35) sa totiž stala už trojnásobnou mamičkou, informuje portál Blesk. Čítať ďalej
06 | 08 | 2020 | Timotej Dudka