Antonio Banderas sa nakazil novým koronavírusom
11 | 08 | 2020 I SITA

Slávny herec sa napriek nákaze koronavírusom cíti relatívne dobre.


Španielsky herec Antonio Banderas mal pozitívne testy na nový koronavírus. Informoval o tom na sociálnej sieti Instagram v pondelok, keď zároveň oslavoval 60. narodeniny.

"Ahojte všetci, chcem zverejniť, že dnes, 10. augusta, som nútený osláviť 60. narodeniny v karanténe po tom, ako som bol pozitívne testovaný na ochorenie COVID-19," napísal Banderas v španielčine, príspevok publikoval taktiež web CNN.



Andalúzan pripojil vlastnú fotografiu z detských čias a poznamenal, že sa cíti relatívne dobre. "Som trochu unavenejší ako obvykle, ale som presvedčený, že sa po medicínskych indikáciách čo najskôr zotavím. Túto izoláciu využijem na čítanie, písanie, odpočinok a spriadanie plánov, do ktorých sa chcem po šesťdesiatke pustiť plný entuziazmu," dodal rodák z Málagy.

Zdeněk Troška má stále problémy: Kvôli Slunce, seno.. trilógii nemôže za tetou!
Zdeněk Troška sa do histórie československej kinematografie navždy zapísal ako autor komediálnej série Slunce, seno... Snímky z nej sú populárne aj po rokoch, čo je však niekedy až na škodu. Režisérovi to totiž komplikuje udržiavanie rodinných... Čítať ďalej
11 | 08 | 2020 | Timotej Dudka