Tento „mladík“ má už 53 rokov: Zázrak plastickej chirurgie? Omyl!
10 | 08 | 2020 I

Holanďan Edson Brandao posledné dni búra internet! Na prvý pohľad ľahko metrosexuálny muž, ktorý sa od klasických mladých instagramových influencerov nijako výrazne neodlišuje. Stačí si však prečítať nadpis článku a zistíte, prečo sa o ňom toľko hovorí. Tento muž má totiž neuveriteľných 53 rokov!


Ako píše portál Blesk, len málokto by si pri stretnutí s Edsonom pomyslel, že je mu viac než 30. Holanďan je však už pár rokov za päťdesiatkou! Vzápätí teda každého napadne otázka, či patrí k fanúšikom omladzujúcich procedúr a plastických operácií. Predsa len vzhľadom ľahko pripomína bábiku Kena.

Avšak Edson údajne nikdy nepodstúpil žiaden estetický zákrok, za všetko vraj vďačí zdravej výžive, cvičeniu a pozitívnemu mysleniu.



To napokon hlása takmer pod každým príspevkom na Instagrame. Edson považuje svoje telo za chrám, do ktorého negatívne energie a nezdravé jedlo zásadne nepatria. K cigarete pričuchol jedine ako pasívny fajčiar a alkoholu sa stráni. Denne tiež vypije minimálne dva litre vody.

„Nie je rozdiel medzi tým, ako sa cítim dnes a ako som sa cítil pred tridsiatimi rokmi. Pociťujem rovnakú energiu ako predtým. Ale úprimne, dnes sa cítim lepšie ako kedykoľvek predtým,“ prezradil serveru Unilad.

Edson tiež dodal, že sa s mylným odhadom svojho veku stretáva dennodenne. „Ľudia mi tipujú dvadsaťpäť a sú v šoku, keď im poviem, že mám 53.“

Lotyšská Barbie má najväčšie prsia v celej krajine: Stará sa o ňu 12 virtuálnych manželov!
Lotyšská modelka Victoria Wild (37) investovala množstvo peňazí do toho, aby vyzerala ako bábika Barbie. Vďaka umelým prsiam obrej veľkosti, ktoré sú podľa nej najväčšie v Lotyšsku, ju uctieva hneď 12 virtuálnych manželov, informuje portál... Čítať ďalej
08 | 08 | 2020 | Timotej Dudka