Šokujúci paradox: Jiří Krampol tesne pred smrťou svojej Hanky natáčal filmový pohreb manželky!
09 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

To, čo teraz herec zažíva v reálnom živote, pár dní pred smrťou milovanej manželky Hany ​​Krampolovej († 59) už prežil. Jiří Krampol (82) manželku už raz pochoval. Uložil do rakvy a vyprevadil do krematória, píše portál Aha!


Ako keby Jirkov život riadil scenár filmu Stáří není pro sraby. „Je to naozaj strašné. Jirka pred mesiacom hral, ako vyprevádza do krematória v rakve manželku. To je neskutočný paradox,“ komentuje režisér novej snímky Tomáš Magnusek (36) s tým, že životných paradoxov teraz prežíva Krampol viac.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/08/08/tragicka-smrt-krampolovej-manzelky-hany-%e2%80%a0-59-mozu-za-nu-nepodarene-plasticke-zakroky/

V snímke Jiřímu ako dôchodcovi Kňourovi zomrie manželka v podaní Jarky Obermaierovej (74). Tiež doma, nečakane a v náručí. „Kňourovci sú doma s vnúčikom. A s ním si pani Kňourová hrá na hru, kto dlhšie vydrží vo vani s hlavou pod vodou. Dieťa kričí: Babi, vyhrala si! Príde Krampol a manželku ťahá z vody už mŕtvu,“ opisuje ďalej Magnusek.

Vtedy Krampola ani v tom najhoršom sne nenapadlo, že o pár dní neskôr mu doma v náručí nečakane zomrie na náhle zlyhanie orgánov milovaná Hanka, s ktorou strávil 27 krásnych rokov.

Felix Slováček má zlú karmu: Ochorela mu aj druhá dcéra!
Saxofonista Felix Slováček (77) teraz prežíva obdobie, ktoré nechce zažiť žiadny rodič. Ochorela mu totiž aj druhá dcéra, dabérka René Slováčková (42), informuje portál Sedmička. Čítať ďalej
06 | 08 | 2020 | Timotej Dudka