Lotyšská Barbie má najväčšie prsia v celej krajine: Stará sa o ňu 12 virtuálnych manželov!
08 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Lotyšská modelka Victoria Wild (37) investovala množstvo peňazí do toho, aby vyzerala ako bábika Barbie. Vďaka umelým prsiam obrej veľkosti, ktoré sú podľa nej najväčšie v Lotyšsku, ju uctieva hneď 12 virtuálnych manželov, informuje portál Blesk.


S plastickými operáciami Victoria začala pred desiatimi rokmi. Účty za početné estetické zákroky sa vyšplhali až na 100 000 eur. Okrem pŕs veľkosti 34G, ktoré vyžadovali hneď šesť operácií, si kúpila nový nos, pery, zuby, implantáty do pozadia či výplne vrások.

Rozhodnutie stať sa umelou bábikou však neľutuje. Muži vraj jej neprirodzene umelý vzhľad milujú a sú ochotní platiť astronomické sumy len za to, aby sa s ňou mohli cez internet rozprávať či ju len sledovať.



Victoria má údajne 12 virtuálnych manželov, ktorí sa o ňu „starajú“. Nikdy sa s nimi v skutočnosti nestretla, za neosobné rozhovory ju však zahŕňajú drahými darčekmi, ako je elektronika, spodná bielizeň či luxusné oblečenie.

Priateľovi Simonovi (36), s ktorým chodí už 11 rokov, priazeň cudzích mužov nevadí. Na svoju umelú priateľku je naopak hrdý a na jej obrie prednosti jej aj prispel. „Simon môj vzhľad sexy bábiky miluje. Som sexbomba. Ľudia na ulici na mňa zízajú a muži ma zbožňujú. Simon je na mňa moc pyšný,“ žmurká Victoria.

Barbie, ktorá bývala Kenom, nemá dosť! Tam dole si to dramaticky zväčšila
Bývalý ľudský Ken Rodrigo Alves (36), ktorý sa pred časom stal Barbie bábikou menom Roddy, stále pokračuje v úpravách svojho zovňajšku. Tentokrát si táto podivná figúrka nechala zväčšiť pozadie. Zrejme sa jej to však po zásahu plastických chirurgov... Čítať ďalej
09 | 07 | 2020 | Timotej Dudka