Spisovateľa Dominika Dána prepustili z ministerstva vnútra
07 | 08 | 2020 I Peter Haluza

Rezort vnútra sa okrem slávneho spisovateľa rozlúčil aj s „nadčasovým“ kolegom, ktorý si svojvoľne zaviedol homeoffice dva roky pred protiepidemiologickými opatreniami. 


Každý rezort si má utiahnuť opasky a znížiť svoje výdavky o 10% bez ohrozenia chodu organizácie. Začali s tým aj na Ministerstve vnútra SR, kde prvé kroky viedli k prehodnoteniu efektivity zamestnancov.

Kontrola efektívnosti na pracoviskách odhalila aj niekoľko kuriozít. "Priamo na ministerstve bol už viac ako 10 rokov zaradený policajt, ktorého pracovná náplň bola raz mesačne si vyzdvihnúť výplatnú pásku," píše vnútro v oficiálnej správe.

Podľa informácií TV Markíza uvedeným policajtom má byť slávny autor detektívok, píšuci pod pseudonymom Dominik Dán. "Na ministerstve vnútra bol zamestnaný na tlačovom oddelení a mal na starosti analýzy prípadov organizovaného zločinu," uviedol portál tvnoviny.sk.

Rezort vnútra sa pritom podľa svojej správy rozlúčil s „nadčasovým“ kolegom, ktorý si svojvoľne zaviedol homeoffice dva roky pred protiepidemiologickými opatreniami.

Hacienda Petra Nagya (61): Obrovská záhrada a zvláštne dekorácie!
Popový spevák Peter Nagy (61) si musel nejakú dobu počkať, kým si splnil sen, ale teraz si to užíva plnými dúškami! Pred tromi rokmi si zaobstaral dom v Senci, ktorý si zariadil v provensálsko - toskánskom štýle. Veľa kúskov a dekorácií si vyrobil... Čítať ďalej
07 | 08 | 2020 | Timotej Dudka