Prečo nemecký nudista naháňal divé prasa?
07 | 08 | 2020 I SITA

Svedkami kurióznej naháňačky boli v stredu návštevníci berlínskeho jazera Teufelssee, keď videli nudistu naháňajúceho divé prasa a jeho dve mláďatá.


Ukradlo mu totiž tašku, v ktorej mal notebook. O vtipnom incidente informovala na svojom účte na sociálnej sieti Facebook herečka a životná koučka, Adele Landauer. "Príroda vracia úder," napísala v príspevku, kde tiež uviedla, že snahe o získanie svojho počítača "dal (muž) všetko". "Potom som mu ukázala fotky, nahlas sa zasmial a dovolil mi zverejniť ich," uviedla Landauer.

Naturizmus má v Nemecku silnú tradíciu a v lete je úplne normálne, že sa ľudia v parkoch vyzliekajú, pripomína spravodajský portál BBC.

Stredajší incident sa odohral len pár dní po tom, čo Berlínčanov rozhnevala i pobavila mimoriadne odvážna líška, ktorá kradla ľuďom topánky, čo nechali v záhrade. U líšky, ktorú nachytali s párom šľapiek v ústach, našli viac ako 100 topánok.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/08/07/aj-druzicka-princeznej-diany-%e2%80%a0-36-sa-ocitla-v-pazuroch-pedofilneho-zvrhlika-epsteina-kam-ju-zatiahol/