Nechal Maroš Kramár svoju ženu kvôli milenke?!
07 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Nad ich manželstvom sa sťahovali mračná už dlhšiu dobu. Čo ale naozaj stálo za rozvodom Maroša Kramára (61) a jeho ženy?


Dlho sa špekulovalo o tom, že v ich vzťahu majú byť isté trhliny, píše web nasehvezdy.cz. Herec a moderátor Maroš Kramár (61) bol vždy veľmi zamestnaný a on sám o sebe často tvrdil, že bol skôr hodinový manžel a otec ako niekto, o koho by sa rodina mohla oprieť.

O domácnosť a o deti sa vždy starala jeho manželka Nataša (52) a jemu to tak vyhovovalo. Celý deň bol v spoločnosti kolegov, nakrúcal, dával rozhovory, večer nejaký ten večierok a doma ho čakalo teplo rodinného krbu.

Maroš Kramár stále nemá dosť: Zase tie ženy!
Maroš Kramár si pred niekoľkými týždňami poriadne zavaril a hrozil mu koniec na televíznych obrazovkách. Diváci sa na neho nakoniec môžu tešiť aj naďalej, avšak bude to s jedným veľkým prekvapením, píše portál Stars24. Čítať ďalej
28 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Ktorému mužovi by sa taký servis nepáčil? Do svojej exmanželky bol až po uši zamilovaný, ale postupom času mu začalo dochádzať, ako veľmi jeho láska upadá. Síce sa niekoľkokrát pokúsili ich manželstvu dať ešte jednu šancu, všetky snahy boli však nakoniec márne.

Aj keď už každý tušil, kam celý ich vzťah speje, ich rozchod bol pre mnohých šokom.

Hoci hodnota ich spoločného majetku dosiahla slušnej výšky a čakalo sa, že budú prebiehať dlhé súdne ťahanice, dokázali sa na všetkom ako dospelí ľudia dohodnúť a ich rozvod trval len dvadsať minút.

Pre väčšinu ľudí to ale bolo veľmi podozrivé. A aby toho nebolo málo, Maroš sa začal chvíľu po rozvode objavovať po boku svojej súčasnej partnerky.

Podľa niektorých tobolo príliš rýchle, alešepká sa, že so svojou súčasnou láskou randil už v dobe, eď bol ešte ženatý s Natašou. Bol snáď jeho nový objekt tým skutočným dôvodom rozpdu jeho manželstva? Možno preto sa Nataša odmieta k všetkému vyjadrovať.

 

Hacienda Petra Nagya (61): Obrovská záhrada a zvláštne dekorácie!
Popový spevák Peter Nagy (61) si musel nejakú dobu počkať, kým si splnil sen, ale teraz si to užíva plnými dúškami! Pred tromi rokmi si zaobstaral dom v Senci, ktorý si zariadil v provensálsko - toskánskom štýle. Veľa kúskov a dekorácií si vyrobil... Čítať ďalej
07 | 08 | 2020 | Timotej Dudka