Hacienda Petra Nagya (61): Obrovská záhrada a zvláštne dekorácie!
07 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Popový spevák Peter Nagy (61) si musel nejakú dobu počkať, kým si splnil sen, ale teraz si to užíva plnými dúškami! Pred tromi rokmi si zaobstaral dom v Senci, ktorý si zariadil v provensálsko - toskánskom štýle. Veľa kúskov a dekorácií si vyrobil alebo upravil sám vo svojej dielni, píše portál Blesk.


Dlhé roky žil Peter Nagy vo veľkomeste, na staré kolená sa však rozhodol pre väčší pokoj a blízkosť prírode, a tak zvolil okresné mesto v Bratislavskom kraji. Tam má aj viac možností venčiť svoju fenku Foxy, ktorú si zaobstaral z útulku. Do domu so záhradou sa po troch rokoch práce konečne nasťahoval, ale so skrášľovaním domu pomocou dekorácií neprestáva ani teraz.

Zariadenie poňal v provensálskom štýle, pričom v dome prevláda starožitný nábytok, ktorý si sám vo svojej dielni zrenovoval a skrášlil patinou. Nechýba ani ratanová sedačka s veľkými vankúšmi, kreslá, biele skrine alebo komody. Všetko má nádych patiny.

Kuchyňa vyzerá ako z francúzskeho filmu - drevené police na riad, debničky, rôzne kameninové nádoby a prútené košíky. Tie Nagy často využíva, aby do nich mohol naskladať ovocie či kvety z vlastnej záhradky.



Tá skutočne berie dych, pretože je vysadená stromami, popínavými kvetmi a nechýba tu ani staré piano. Večery tú spevák môže tráviť aj grilovaním dobrého mäsa. Až sa ochladí, útočisko nájde opäť vnútri a môže si navyše zakúriť aj v krásnych tmavých kachliach so sklenenými dvierkami, aby sa človek mohol pokochať červenými plameňmi.

V obývačke si potom môže pohovieť na priestrannej bielej sedačke s modrými vankúšikmi, kde sa isto dá aj dobre skladať hudba. Interiér, kde narazíte aj na čisto tehlovú stenu neprekrytú farbou, potom doplnil zeleňou vo veľkých kvetináčoch. V rohoch sú lucerny alebo stojacie lampy so schválne ošúchaným povrchom.

Peter sa tiež na sociálnej sieti často chváli tým, ako si domov neustále skrášľuje vlastnou rukou. Tu postaví vázu s kvetmi, inde dokonca využije staré topánky a hodí do nich trochu zeleného na ozdobu.

„Diagnóza - romantik,“ smeje sa svojmu vkusu Nagy.

 

Zdroj foto v článku: Instagram (@peternagy_music) 

Peter Nagy na fotke starej 42 rokov: Bez kučeravých vlasov sa podobal na svojho svetoznámeho idola! (FOTO)
Spevák Peter Nagy už niekoľko rokov vyzerá rovnako a bez jeho kučeravých vlasov si ho nikto už ani len nedokáže predstaviť. Ako sme sa však dozvedeli z jeho nedávneho príspevku na Instagrame, v mladosti nosil celkom iný účes, píše portál... Čítať ďalej
18 | 06 | 2020 | Timotej Dudka