Skutočne bizarná záľuba Karla Gotta: Prečo hľadal zrazené mačky na cestách?
06 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Karel Gott bol vždy otvorený, kvôli čomu mala verejnosť pocit, že ho pozná skrz na skrz. Ale v skutočnosti to tak celkom nebolo! Legendárny Zlatý slávik mal, tak ako každý človek, mnoho tajomstiev, a tie postupne vyplavovali na povrch až po jeho smrti, informuje portál Šíp.


Dnes už nebohý spevák svojich priaznivcov miloval a príliš vecí im netajil. Niektoré si však predsa len nechával radšej pre seba. Bizarnými záľubami sa totiž neoplatí chváliť! Mohli by na neho totiž vrhať zlé svetlo.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/07/27/dlhorocny-bubenik-gotta-%e2%80%a0-80-o-sexe-s-jeho-dcerou-dominikou-boli-sme-tak-hlucni-ze-nemohol-spat/

Jedna však predsa len vyliezla na povrch. Rodina Karla Gotta má vlastnú hrobku v Újezde u Svatého Kříže v Rokycanoch. Majster mal k dedinke na západe Čiech silnú väzbu a rád o nej hovoril. Raz sa preriekol, že jeho inšpiráciou k maľovaniu, čo bolo jeho koníčkom, sú pohreby.

„Dojímalo ma to a vždy som túžil utešovať pozostalých. Keď dlho nikto nezomrel, našiel som si zabitú mačku alebo zmrznutú vranu a vystrojil som im slávnu poslednú cestu,“ prezradil svoju zvláštnu záľubu legendárny Kája.

Haberova leopardica Peštová: Tejto kráske už bude päťdesiat?!
Ďalej borí mýty o chátrajúcom tele v zrelom veku. Pár mesiacov pred päťdesiatkou Daniela Peštová (49) zverejnila sexy fotku iba v plavkovej podprsenke a leopardích kraťaskách. Prsia jej pritom vykukujú až von, píše portál Aha! Čítať ďalej
05 | 08 | 2020 | Timotej Dudka