Sisa Sklovská uteká od manžela! Odsťahovala sa z ich luxusnej vily
06 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Speváčka Sisa Sklovská (53) sa za podnikateľa a finančníka Juraja Lelkesa (68) vydala v roku 2011 a od tej doby mali problém sa pravidelne vídať. Obaja sú totiž veľmi pracovne vyťažení a jednu dobu sa stretávali maximálne cez víkendy.. Teraz, keď už môžu byť konečne spolu doma, sa zase vzájomne vyhýbajú!


Sisa Sklovská, ktorá je veľmi často kritizovaná za svoj pestrofarebný štýl obliekania, má momentálne veľmi náročné pracovné obdobie, informuje portál Blesk.

Je totiž angažovaná v niekoľkých projektoch, ktoré jej zaberajú veľa času, a tak jednoducho nestíha. Okrem toho, že vyučuje, hrá v muzikáli Máriu Teréziu a samostatne koncertuje, rozhodla sa, že si ešte dorobí doktorát. A tak sa začala usilovne bifľovať!

„Neviem sa učiť potichu, ticho ma ruší. To znamená, že si pustím televíziu, rádio, niekto na mňa hovorí ... A až vtedy sa môžem učiť. V tichu sa nenaučím vôbec nič. Viem, že je to divné, ale takto ja fungujem,“ krčila ramenami sexy brunetka pre Top Star magazín televízie JOJ.

Speváčka Veronika Strapková sa vydala: Pred Bohom povedala svoje „áno“!
Speváčka s exotickým nádychom Veronika Strapková (30) v sobotu povedala ÁNO svojmu priateľovi Filipovi, s ktorým žije už osem rokov. Kráska, ktorá sa zúčastnila súťaže Hlas Česko Slovensko, opísala svoj veľký deň, píše portál... Čítať ďalej
05 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Podľa všetkého ju však u učenia ruší manžel Juraj, a tak mu z luxusnej vily s bazénom uteká! Sisa je skrátka veľmi svojrázny živel, a to nielen na javisku, ale aj v súkromí.

„Pre mňa to má jednu úžasnú výhodu,“ poznamenal jej manžel, podnikateľ a predseda dozornej rady v rumunskej poisťovni. Vypršal mu však päťročný mandát, a tak sa vrátil späť na Slovensko. „Doma máme taký záhradný domček, a ten Sisa preferuje, tam sa učí,“ prezradil sympatický Juraj.

„A ja mám zatiaľ pokoj vnútri domu. Pozerám sa na futbal alebo si čítam,“ dodal Lelkes, ktorý si teraz - podľa svojich vlastných slov užíva zaslúžený relax a odpočinok. Neprítomnosť manželky, ktorú v predchádzajúcich rokoch takmer vôbec nenavštevoval, mu zrejme vôbec nevadí!

Dara Rolins prekvapila! Prečo taká zmena?
Speváčka Dara Rolins je známa tým, že neprepásne žiadnu príležitosť vyraziť do zahraničia, ideálne niekam k moru. Tento rok tomu je však inak! Správu priniesol portál Stars24. Čítať ďalej
04 | 08 | 2020 | Timotej Dudka