Speváčka Veronika Strapková sa vydala: Pred Bohom povedala svoje „áno“!
05 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Speváčka s exotickým nádychom Veronika Strapková (30) v sobotu povedala ÁNO svojmu priateľovi Filipovi, s ktorým žije už osem rokov. Kráska, ktorá sa zúčastnila súťaže Hlas Česko Slovensko, opísala svoj veľký deň, píše portál Blesk.


Sympatická tmavovláska sa vydala v Nitre, pretože odtiaľ pochádza jej otec. Veľkú úlohu zohrala aj skutočnosť, že si s Filipom svoje „áno“ chceli povedať pred Bohom a oboch ich očaril kostolík na Zobore. Na prípravy ich veľkého dňa mali dnes už novomanželia približne dva roky.

„Keď ma Filip požiadal o ruku, vedela som, že chcem kráčať životom práve s ním. Celý čas príprav bol pre mňa obdobím lásky. Od riešenia všetkých tých hlavných organizačných vecí, až po tie najmenšie detaily,“ prezradila Veronika dva dni po svadbe.



„Snažili sme sa, aby ten deň bol pekný pre všetkých našich blízkych. Ale to sa asi snaží úplne každý. Pre mňa osobne bolo dôležité, aby si hostia oddýchli a v ten deň už len oslavovali,“ dodala speváčka.

„Ďakujem najmilšej pani majiteľke svadobného salónu za splnenie mojich predstáv o šatách a Ivetke, ktorá mi ich vyšila tak, aby som sa cítila tak trochu ako z rozprávky,“  dodala speváčka, ktorej to v bielej róbe naozaj neskutočne pristalo. Účesom, líčením či ramienkami cez ramená pripomínala Popolušku z Troch orieškov.

Dara Rolins prekvapila! Prečo taká zmena?
Speváčka Dara Rolins je známa tým, že neprepásne žiadnu príležitosť vyraziť do zahraničia, ideálne niekam k moru. Tento rok tomu je však inak! Správu priniesol portál Stars24. Čítať ďalej
04 | 08 | 2020 | Timotej Dudka