Česká speváčka Zelenková ulovila Jaromíra Jágra: Je to krásny chlap, tvrdí
05 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Po boku Jaromíra Jágra sa už objavilo mnoho žien, ale zatiaľ žiadna nedokázala hokejistu presvedčiť, aby s ňou strávil celý zvyšok života. Naposledy padol do oka známej speváčke Jitke Zelenkovej, informuje portál Stars24.


V posledných týždňoch sa v médiách opäť začal preberať osobný život Jaromíra Jágra, ktorý bol po rozchode s modelkou Veronikou Kopřivovou dlho nezadaný. Nedávno však vyšlo najavo, že má legendárny hokejista blízko k istej Dominike Branišovej.

Počas minulého týždňa ho však ulovila známa česká speváčka Jitka Zelenková. Avšak iba na fotografiu, ktorou sa pochválila na svojom instagramovom profile, kde tiež olympijskému víťazovi z Nagana vystrúhala veľkú poklonu.



„Nečakané, a o to príjemnejšie stretnutie dnes v Obořišti pri Příbrami, kde som vystupovala. Jaromír je príma a veľmi si ho vážim pre jeho pracovitosť, odhodlanosť a skromnosť. A navyše je to vysoký krásny chlap, čo sa nedá opomenúť,“ napísala na sociálnej sieti.

Jágr sa nijako netajil obdivom ku Karlovi Gottovi, ktorý so Zelenkovou dlhé roky spolupracoval. Niet preto divu, že fotka s jeho blízkou kolegyňou vznikla.

Prvý rozhovor Andyho Hryca po liečbe akútnej leukémie: Za dve hodiny sa mi zmenil život!
Bolo ho všade plno a žil naplno. Herec Andrej Hryc (70) točil seriál, na jeseň veľkolepo oslávil guľatiny a spolu s dcérou Wandou chystali nový projekt. Diagnóza leukémie ho zastavila v najväčšom rozlete. Ako to hviezda seriálu Ulice zvláda?... Čítať ďalej
05 | 08 | 2020 | Timotej Dudka