Vášnivý milovník žien Cristiano Ronaldo: Pozrite sa, aké krásky už mal v spálni!
04 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Tento chlapík nevie byť sám, píše portál Šíp. Cristiano Ronaldo je futbalový génius, niekoľkonásobný držiteľ Zlatej lopty, boháč a tiež veľký sukničkár. Jeho posteľou prešli desiatky dievčat a dám, a zatiaľ čo predtým bol skôr na staršie, dnes si rozmaznáva prenádhernú Georginu Rodríguez. Koho mal pred ňou?


Alessia Tedeschiová (máj 2015)



Irina Shayková (máj 2010 - január 2015)
S ruskou topmodelkou bol Cristiano dokonca zasnúbený a nič nenasvedčovalo rozchodu. Ten prišiel úplne znenazdajky. Obaja už majú náhradu.



Kim Kardashian (apríl 2010)
Kedysi veľká kamarátka Paris Hilton tiež skúsila, aký je Cristiano milenec. Načapáni boli v Madride, za  ktorý vtedy Ronaldo kopal.

Cristiano Ronaldo ukázal celú svoju početnú rodinku: Takto si užíval s deťmi a sexi partnerkou na jachte
Cristiano Ronaldo (35) s Georginou Rodriguezovou (26) a ich štyrmi deťmi trávia dovolenku na jachte v talianskom Portofine. Argentínska kráska na svojom instagramovom profile zdieľa momenty z ich rodinného výletu, píše portál Super. Čítať ďalej
30 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Paris Hilton (jún 2009)
Áno, aj takáto americká celebritka sa objavila po jeho boku. Slávna dedička a profesionálna dcérka si s ním užila krátky románik. Alebo skôr on s ňou?

Nereida Gallardová (jún - júl 2008)
Iba mesiac vydržal vzťah portugalskej futbalovej superhviezdy a známej španielskej topmodelky. Než sa stihol prehĺbiť, bohužiaľ skončil.



Luciana Abreuová (september 2007)
Účinkujúca z portugalskej speváckej súťaže bola dočasnou náplasťou na boľavé srdiečko Portugalčana po rozchode s Gemmou Atkinsonovou.

Gemma Atkinsonová (prvý polrok 2007)
Britská modelka bola prvou známou tvárou po boku vtedy 22-ročnej vychádzajúcej futbalovej hviezdy. Ich krátky vzťah bol však ako horská dráha - plný rozchodov a návratov.



Kanye West predložil petíciu za svoju kandidatúru: Šesť stoviek podpisov bolo falošných!
Ak to so svojou kandidatúrou na amerického prezidenta myslel Kanye West vážne, musel zohnať cez 800 petičných podpisov od ľudí, ktorí ho podporia. Formálnu žiadosť rapper podal v New Jersey, kde už predložil podpisové archy. Kontrolóri však zostali... Čítať ďalej
01 | 08 | 2020