Princ William o šikanovaní, ktoré zažíval v škole: Skutočne poslal na tyranov z detstva snipera?
04 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Ochranka sprevádza budúceho vladára Anglicka na každom kroku, a to aj na školských pozemkoch počas celej školskej dochádzky. Princ William (38) mal ako tínedžer dokonca po ruke ostreľovača pripraveného jednoduchým mávnutím ruky konať! Alebo aspoň to tvrdil vrstovníkom, ktorí ho šikanovali na škole.


Inokedy skúpy na slovo princ William sa počas rozhovoru pre BBC Radio Five naozaj otvoril, informuje o tom portál Blesk. Nielenže vyzradil trápne okamihy z mladosti či z obdobia, kedy sa uchádzal priazeň Kate Middletonovej (38), ale aj zložité chvíle, ktoré zažíva väčšina dospievajúcich chlapcov.

Ako budúci kráľ Anglicka mal William počas dospievania na chrbte obrovský terč a jeho spolužiaci do neho radi triafali. Najradšej princa trápili na telocviku, kedy sa pokusy o šikanu ľahko zamenili s častými a nevyhnutnými nehodami.

Vopred dohodnutí paparazzi?! Meghan pomohol ku sláve podvod!
Dnes už vojvodkyňa Meghan po sláve neprahne, aspoň to teda tvrdí. Zároveň si ale naozaj nemôže sťažovať na nezáujem okolo jej osoby. Avšak nie je to tak dávno, čo jej na popularite naozaj záležalo. Čo pre ňu bola ochotná... Čítať ďalej
01 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


William bol vášnivým a šikovným futbalistom. Bohužiaľ pre neho to ostatní spolužiaci ťažko rozdýchavali a chceli princovi uškodiť. Napríklad zlámaním nôh. Predovšetkým jeden spoluhráč ho mal v hľadáčiku, netušil však, že on sám je v hľadáčiku niekoho oveľa nebezpečnejšieho.

„Pred mnohými rokmi som povedal jednému policajtovi, ktorý ma sprevádzal, aby si vzal laser a zamieril ho na jedného hráča. Bolo mi vtedy pätnásť a hovorím tomu chalanovi: Vidíš? Sleduje ťa, on ťa sleduje,“ zasmial sa William. „Takže ste ho presvedčil, že ho zameriava sniper?“ Spýtal sa ho moderátor, na čo William prikývol. „Presne tak. Rozhodilo ho to na 10 minút,“ priznal s humorom.

Podobné problémy zažíval aj jeho otec princ Charles (71) a dedko princ Philip (99). Obaja v detstve dochádzali na súkromnú školu Gordonstoun v Škótsku a vrstovníci či staršie deti si oboch doberali pre ich modrú krv.

Meghan prehrala súd: Teraz musí poriadne zaplatiť!
Vojna proti bulváru sa vojvodkyni Meghan zatiaľ nevypláca. Začala ju prehrávať skôr, ako sa vôbec poriadne rozbehla. Súd sa totiž priklonil na stranu novinárov, informuje portál Stars24. Čítať ďalej
03 | 08 | 2020 | Timotej Dudka