Plavky alebo dentálna niť? Štyridsiatnička Verešová pri vyzliekaní pritvrdzuje!
04 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Modelka Andrea Verešová (40) sa opäť slní na dovolenke a nezabúda svojich fanúšikov dennodenne informovať, čo práve robí a aký outfit zvolila na pláž. Plavky mení azda viac ako ponožky, ale sú tak minimalistické, že by možno bolo lepšie sa už ukázať v plnej kráse než mať nejakú šnúrku cez bradavky. 


Nebola by to Andrea Verešová, keby sa neodhalila a neposielala odkazy nadržaným fanúšikom do celého Československa, píše portál Expres. Ako jedna z milióna sa vydala do Chorvátska, kde svoje vnady vystavuje na lodi a rada dráždi nielen miestnych mladíkov, ale aj obdivovateľov vo svojej domovine.

Každý deň iné plavky, to možno u modelky predpokladať, ale pri niektorých modeloch si až jeden povie, či ide o zvršok do bazéna, alebo len narýchlo spletené šnúrky, aby zakryli bradavky a spodnú časť tela.



Sexy Andrea vyzerá naozaj dobre, každý deň drie, aby mala postavu snov, čo je chvályhodné. Ale nie je niekedy lepšie sa viac správať ako mamička dvoch detí než ako stále nespútaná diva v dvadsiatich rokoch?

Je skvelé, že stále dokáže muža dráždiť, ale niekedy je asi lepšie mať pre nich aj nejaké to prekvapenie, než sa rozbaliť ako darček vopred. Verešová už je skrátka taká a nie je ani vylúčené, že čo nevidieť pridá aj fotku v Evinom rúchu.

Verešová akútne potrebuje kurz Photoshopu: Zle upravené fotky jej iba škodia
Je zvláštne, že s letom Andrea Verešová (40) s pravidelne púšťa do sveta viac menej šialené kreácie prehnané Photoshopom, píše portál Expres. Čítať ďalej
27 | 07 | 2020 | Timotej Dudka