Drogy v kráľovskom paláci: Kokaín a ketamín u bodyguarda samotnej kráľovnej Alžbety!
02 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Ako keby nemala britská kráľovná Alžbeta II. (94) dosť starostí so škandalóznou knihou, ktorá má znehodnocovať manželku jej vnuka Harryho (35), teda herečku Meghan Markleovú (38). Vrásky jej teraz prirába jeden z jej elitných bodyguardov, u ktorého sa našlo veľké množstvo drog, informuje portál Blesk.


Služba v kráľovskom paláci síce nie je jednoduchá, ale pomáhať si pri nej drogami? To je už dosť silná káva! A až do trpkého konca si ju teraz musí vychutnať najdlhšie vládnúca anglická vladárka, kráľovná Alžbeta II.

Jeden z jej osobných strážcov bol totiž zatknutý po tom, ako po ňom ostal tajomný biely prášok na toaletách St. James's Palace, teda jedného z najstarších palácov v Londýne. Tieto priestory využívala iba kráľovská ochranka.

Vopred dohodnutí paparazzi?! Meghan pomohol ku sláve podvod!
Dnes už vojvodkyňa Meghan po sláve neprahne, aspoň to teda tvrdí. Zároveň si ale naozaj nemôže sťažovať na nezáujem okolo jej osoby. Avšak nie je to tak dávno, čo jej na popularite naozaj záležalo. Čo pre ňu bola ochotná... Čítať ďalej
01 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Vyšetrovanie postupovalo veľmi rýchlo a vzápätí ukázalo na jedného z mužov z Coldstream Guards, čo je najstarší pluk v britskej armáde. Vznikol dokonca už počas anglickej občianskej vojny v 17. storočí a pýši sa najstaršou vojenskou pochodovou kapelou.

Týmto špeciálne vycvičeným mužom sa vraví „Lilywhites“ a môžu sa pohybovať ako vo Windsore, tak aj v Buckinghamskom paláci. Slúžia totiž, okrem iného, ​​aj ako ochranka pre členov kráľovskej rodiny. Len horko ťažko sa dá uveriť tomu, že jeden z takýchto elitných vojakov prepadol drogovej závislosti!

Dôkazy však boli jasné. Polícia prehľadala bodyguardove auto aj jeho izbu, a našla medzi jeho vecami neuveriteľných deväť balíčkov kokaínu a ketamínu. Muž bol okamžite zatknutý kráľovskou vojenskou políciou, a až do skončenia vyšetrovania bol odvolaný zo všetkých ceremoniálnych povinností.

Pedofilný škandál princa Andrewa: Obvinili ho z orgií s maloletými!
Princ Andrew (60) je čiernou ovcou britskej kráľovskej rodiny už pomerne dlho. Stíha ho totiž jeden škandál za druhým. Ten najväčší však odštartovalo priateľstvo s pedofilným finančníkom Jeffreym Epsteinom († 66). Teraz na súde odznelo, že sa mal... Čítať ďalej
01 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


„Môžeme potvrdiť, že vojak zo stráže Coldstream bol zadržaný pre podozrenie z držania drog. Naďalej by to ale nebolo vhodné komentovať,“ uviedol hovorca armády britskému webu MailOnline.

Kráľovná Alžbeta je z toho iste veľmi mrzutá, na svojich vojakov nedala dopustiť. A oni zase na ňu! V júni jej dokonca usporiadali špeciálnu vojenskú prehliadku, ktorá jej mala vynahradiť veľkú narodeninovú oslavu. Tá sa vzhľadom k pandémiu vírusu Covid-19, ktorá v súčasnosti zúri vo Veľkej Británii, konať nemohla.

Muži s typickými vysokými čiapkami z medvedej kože pochodovali len pre ňu, a to za hudobného sprievodu po jednom z hradných nádvorí hradu Windsor, kde sa vladárka aj so svojím manželom, princom Philipom (99), ukrýva pred možnou nákazou. Tá by pre nich totiž mohla znamenať, vzhľadom k ich vysokému veku, takmer istú smrť.

Novo odhalené dokumenty tvrdia, že Bill Clinton bol na „pedofilnom ostrove“ s „mladými dievčatami“ a dlhoval Epsteinovi "láskavosť"
Novo odhalené spisy spojené s Epsteinovým prípadom obchodovania s ľuďmi naznačujú, že bývalý prezident USA Bill Clinton navštívil súkromný ostrov investora spolu s „mladými dievčatami“, informuje portál RT. Čítať ďalej
01 | 08 | 2020 | Marek Molnár