Tehotná kráska Majka Spirita šokuje: Žiadna svadba nebola! Počkať, ale čo tie fotky?
01 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Tehotenstvo, svadba, pohlavie potomka. Majk Spirit (35) počas troch dní odtajnil tri dôležité informácie, s ktorými iné páry prichádzajú vo veľkých časových odstupoch. Rapperova manželka Maria Dušička, ktorá ukázala bruško v plavkách, prezradila, že žiadna svadba v skutočnosti neprebehla!


Ako píše portál Blesk, minulý týždeň bol pre fanúšikov Majka Spirita prelomový. Rapper sa podelil s nie úplne novou informáciou, že sa stane otcom, ďalší deň zverejnil svadobné fotky a za ďalších 24 hodín prezradil pohlavie potomka - budú mať dievčatko. Skúpa na slovo nebola ani jeho manželka Maria. Tá počas spoločnej dovolenky pri mori využila chvíľku času na zodpovedanie niekoľkých zvedavých otázok.

Fanúšikov napríklad zaujímalo, či o požehnanom stave vedela, keď sa tento rok v januári zasnúbili. „To som ešte tehotná nebola,“ uviedla na pravú mieru zvodná brunetka. Rozhodne to však bolo v pláne. Maria tiež priznala, že hoci vedia pohlavie dieťaťa, meno ešte vybrané nemajú.

Utajená svadba Majka Spirita: Jeho tehotná kráska ukázala brucho aj nové priezvisko!
Mesiace špekulácií sa nakoniec ukázali byť pravdivé! Rapper a bývalý porotca talentovej súťaže Hlas Československa Majk Spirit (35) potvrdil, že sa čo nevidieť stane otcom. Tentoraz sa však špekulovalo aj o tajnej svadbe. A bez toho aby dlho... Čítať ďalej
23 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Fanúšikovia tak nemali jasno, v akom mesiaci tehotenstva je. Z fotografií sa dá usúdiť, že sa nachádza na konci druhého trimestra, čo nie je ďaleko od pravdy. „Som v siedmom mesiaci,“ odpovedala a dodala, že pribrala ani nie desať kilogramov.

Diskutovanou témou bola aj svadba. Ako ale Masha napísala, žiadna ešte neprebehla! „To nebola svadba. Mali sme registráciu manželstva, po ktorej nasledoval obed,“ reagovala na romantickú sériu snímok. Doplnila však, že klasickú veselicu v kruhu rodiny i priateľov plánujú na budúci rok.

Niektorých sledujúcich ale termín „registrácia manželstva“ zmiatol a nepochopili, či sa teda vzali alebo nie. A tak to pani Dušička musela osvetliť: „Sme svoji, ale ešte sme nemali svadbu. Osobne by som bola rada, keby moji priatelia boli na našej svadbe, ale oni žijú po celom svete v krajinách, ako sú Spojené arabské emiráty, Anglicko, Taliansko, Mexiko atď.“ Masha ďalej prezradila, že dôvodom pre odloženie svadby na budúci rok je aj súčasná situácia okolo koronavírusovej pandémie.

Jan Kraus má strach z konkurencie! Súper už uštedril prvú zákernú ranu
Len čo sa na českej televíznej stanici Prima objavil nový formát talk show 7 pádů Honzy Dědka, začal v sledovanosti ohrozovať až valcovať Jana Krausa (66), na čo okamžite zareagoval aj tím jeho show. Červená sedačka musí z konkurenčnej relácie... Čítať ďalej
01 | 08 | 2020 | Timotej Dudka