Novo odhalené dokumenty tvrdia, že Bill Clinton bol na „pedofilnom ostrove“ s „mladými dievčatami“ a dlhoval Epsteinovi "láskavosť"
01 | 08 | 2020 I Marek Molnár

Novo odhalené spisy spojené s Epsteinovým prípadom obchodovania s ľuďmi naznačujú, že bývalý prezident USA Bill Clinton navštívil súkromný ostrov investora spolu s „mladými dievčatami“, informuje portál RT.


Tento dokument, ktorý obsahoval stovky strán dokumentov, bol odhalený verejnosti vo štvrtok v noci na základe príkazu sudcu minulý týždeň, a to aj napriek námietkam Ghislaine Maxwellovej, bývalej Epsteinovej priateľky.

Záznamy pochádzajú z hanobného konania z roku 2015, ktoré podala žalobkyňa Virginia Giuffreová a ktoré boli po urovnaní prípadu v roku 2017 pod zámkom, ale nedávno bol znovu otvorený v dôsledku súdneho procesu, ktorý v minulom roku podal konzervatívec Mike Cernovich s novinami Miami Herald.

Dokumenty okrem iného naznačujú, že bývalý prezident USA Bill Clinton sa stretol s „mladými dievčatami“ počas aspoň jednej návštevy na Panenských ostrovoch, kde sa údajne stretávali miliardári na pravidelných „sexuálnych orgiách“.

Ruskí a americkí vedci sa zaviazali spoločne bojovať proti Covid-19
Napriek tomu, že Moskva a Washington sú v rozpore kvôli mnohým medzinárodným a bilaterálnym udalostiam, ruským a americkým vedcom sa podarilo nájsť spoločnú cestu v spoločnom boji proti spoločnej hrozbe - pandémii Covid-19, informuje portál... Čítať ďalej
31 | 07 | 2020 | Marek Molnár


"Keď ste boli na ostrove s Jefferym Epsteinom a Billom Clintonom, kto tam bol ešte?" spýtala sa Giuffreová počas výsluchu svedka, ktorý odpovedal: "Epstein, Maxwell, neidentifikovaná žena s menom Emmy a 2 mladé dievčatá“.



Rovnaký svedok tiež povedal jej právnikovi v roku 2011, že počul Epsteina, ako hovorí, že mu Clinton dlhuje „láskavosť“, ale poznamenal, že nedokáže povedať, či žartoval.

"Smial sa pritom. Pamätám si, ako som sa pýtal Epsteina, že čo tu robí Bill Clinton. On sa zasmial a odpovedal, že mu dlhuje láskavosť. Nikdy mi nepovedal, akú láskavosť a ani som nevedel či to myslí vážne.“



Prezident Donald Trump sa tiež objavil v novo odhalených dokumentoch. Avšak bývalý spolupracovník Epsteina, Juan Alessi, v rozhovore uviedol, že Trump "nikdy" nezostal cez noc pri návšteve Epsteinoveho panstva na Palm Beach, a že tam nedostal žiadne "masáže".





EÚ požaduje, aby USA okamžite zrušili neoprávnené clá, keďže Airbus splnil všetky požiadavky WTO
Európska komisia vyzvala USA, aby zrušili „neopodstatnené“ clá, inak budú čeliť odvetným opatreniam, pričom letecký gigant Airbus uviedol, že je v plnom súlade s požiadavkami Svetovej obchodnej organizácie (WTO), informuje portál... Čítať ďalej
25 | 07 | 2020 | Marek Molnár