Vždy žhavá Dara Rolins prvýkrát odhalila tvár bez retuše: Nie som dokonalá! (FOTO)
31 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Spevácku bohyňu Daru Rolins (47) fanúšikovia ospevujú za jej dokonalú postavu a celkový vzhľad. S blížiacou sa päťdesiatkou treba uznať, že vyzerá naozaj skvostne. Ani ona ale úplne nepopiera nemilosrdný zub času a tak verejnosti odhalila tvár v celej jej kráse, píše portál Blesk.


Dara síce koncom tohto roka oslávi 48. narodeniny, málokto by jej však tento vek skutočne hádal. Postavičkou bez gramu tuku navyše a pevnou ako skala je speváčka už roky preslávená a s pribúdajúcimi rokmi sa na tom stále nič nemení. Kde si však fanúšikovia všimli, že často dokáže tak trochu „klamať" realitu, je na jej tvári, ktorá pôsobí na mnohých fotkách ako z porcelánu a bez jedinej vrásky.

„Viem, že mi občas pod fotky z časopisov píšete, že to s tou retušou preháňam. Za A: retušou prebehne KAŽDÁ titulka, nielen tá moja, je to pravidlo, ustálený zvyk, spoločenský úzus v mediálnom svete, či sa to niekomu páči alebo nie. A ja, my, ktorí sa na titulkách objavujeme, máme so spôsobom, ako veľmi, čo presne, s výberom fotiek a ich následnou retušou pramálo spoločného. Je to v prvom rade voľba redakcie a v neposlednom rade v moci fotografa,“ vysvetlila Dara kritikom na Instagrame.



„Viem a chápem, občas si aj ja pripadám príliš dokonalá. Myslím na niektorých fotkách. A ani omylom nie som. Dôverne poznám všetky svoje prednosti aj chyby. O správnom uhle, kúzle svetla a okamihu ani nehovorím... Ani mňa nebaví dívať sa na preretušované, prefiltrované krásky, ktoré potom s realitou nemajú nič spoločného,“ kajá sa speváčka, ktorá sa na sociálnych sieťach rada vystavuje a trhá si tak svoje plody práce za poctivé roky drilu plného cvičenia a zdravej odľahčenej stravy.

Teraz sa ale v súvislosti so svojimi slovami rozhodla zverejniť aj fotografie, ktoré žiadnou retušou ani filtrami očividne neprešli. A treba podotknúť, že prirodzenú Daru, so známkami prvého starnutia v tvári, fanúšikovia dokázali skutočne oceniť.

Trojka v posteli? Dara Rolins prezradila, čo robí v noci!
Speváčka Dara Rolins je na rozdiel od niektorých slovenských kolegýň zo šoubiznisu známa tým, že viac než reklamným spoluprácam slúži jej Instagram fanúšikom. Tým zo svojho súkromia odhaľuje najrôznejšie čriepky, vrátane netradičnej fotky priamo z... Čítať ďalej
23 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


„Takto vyzerá bytosť, ktorá je nádherná aj vnútri,“ znie nadpozemská chvála jedného zo sledujúcich. „Pani Rolins, vyzeráte skvele a hotovo,“ zložil speváčke poklonu ďalší fanúšik. „Si úplne nádherná, tieto fotky sú top, si to proste ty,“ rozplýval sa ďalší priaznivec a zďaleka nebol sám, kto ocenil Darinkinu prirodzenú krásu.

Mária Čírová porodila: Neuveríte, aké meno dostalo jej tretie dieťa!
Hoci už viac ako pred týždňom speváčka Mária Čírová (31) avizovala, že bábätko bude každú minútu na svete, skutočne nenechalo na seba čakať dlho. Pôrod prišiel až v pondelok a chlapec dostal veľmi neobvyklé meno, informuje portál... Čítať ďalej
31 | 07 | 2020 | Timotej Dudka