Jej milostný pomer vyzradil poštár: Vondráčková má mať milenca z brandže!
31 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Špekuluje sa, že Lucie Vondráčková je od rozvodu s Tomášom Plekancom stále sama, zatiaľ čo hokejista už má novú rodinu. Podľa veštkyne Graciely však Vondráčková single rozhodne nie je, píše portál Šíp.


Lucie Vondráčková plní sociálne siete predovšetkým pracovnými záležitosťami. Či sa s niekým stýka možno odvodiť len ťažko. Portál sa preto spýtal veštkyne Graciely, ktorá sa na intímny život Lucie pýtala kariet. Tie prezradili, že život samotárky speváčka rozhodne nežije!

„Ona už tu milenka niekoho je. Neviem konkrétne kto to je, ale podľa toho, čo vidím v kartách, to vyzerá, ako keby sa už poznali zo skorších čias,“ tvrdí Graciela. Pravdou je, že Lucia pracuje ako šrób, takže zoznámiť sa inde ako na pľaci asi ani nejde.

Nebezpečenstvo pre Luciu Vondráčkovú kvôli kúpe za 24 miliónov korún: Čo jej hrozí?!
Ako píše portál Extra, Lucie Vondráčková (40) v posledných mesiacoch nakupuje ako zbesilá! Po „skromnom príbytku“ v centre Prahy si zaobstarala dva domy a ďalší jednoduchý príbytok za viac ako 24 miliónov českých korún (takmer 1 milión eur). Aké... Čítať ďalej
25 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


„Nehovorím, že je zamilovaná, ale sama nie je. V kartách má uniformu, je tu aj poštár. Ten značí kariéru. Môže to byť teda niekto z brandže. Pravdepodobne s ním pracovala. Ten dotyčný, s ktorým sa zoznámila, jej dodáva energiu a povzbudzuje ju,“ pokračuje kartárka.

Je zrejme dobre, že Lucia niekoho má. Samota jej nesvedčí. „Veľmi zle znášala a znáša rozvod. Ten človek ju veľa napĺňa. V jeho spoločnosti je naozaj šťastná. Nemôže byť sama. Pokiaľ bude sama, pocíti stres. Tento vzťah ale nebude trvalý,“ myslí si Graciela.

Mária Čírová porodila: Neuveríte, aké meno dostalo jej tretie dieťa!
Hoci už viac ako pred týždňom speváčka Mária Čírová (31) avizovala, že bábätko bude každú minútu na svete, skutočne nenechalo na seba čakať dlho. Pôrod prišiel až v pondelok a chlapec dostal veľmi neobvyklé meno, informuje portál... Čítať ďalej
31 | 07 | 2020 | Timotej Dudka