Skvelé správy o stave chorého Andyho Hryca: Náhla zmena počas jediného týždňa!
30 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Dobré správy pre Andreja Hryca (70) a jeho rodinu! V stredu bol na pravidelnej kontrole po transplantácii kostnej drene kvôli akútnej leukémii. „Dopadlo to dobre, dokonca mi odobrali nejaké lieky,“ prezradil Andrej portálu Blesk, ktorý o veci informuje.


Z bratislavskej nemocnice si herec konečne priniesol dobré výsledky. Aj keď si už na pravidelné týždenné kontroly zvykol, vždy má trochu obavy. Testy ale dopadli dobre. „Čísla sú lepšie, než som mal pred týždňom,“ pochválil sa herec.

Avšak má ešte pred sebou beh na dlhú trať. Lekári mu povedali, že najdôležitejších je prvých sto dní. Hryc má teda z toho ešte dve tretiny pred sebou. Po chemoterapiách je jeho imunita veľmi krehká, takže sa musí chrániť a nesmie ochorieť.

Dávna súrodenecká nenávisť Andreja Hryca: Odlúčená sestra mu napriek tomu zachránila život!
Hoci sestra Andreja Hryca (70) obetovala kus seba, aby chorému bratovi zachránila život, neznamená to, že spolu majú krásny vzťah. Dlhé roky spolu neprehovorili a ani darovaná kostná dreň, ktorá herca spasila od istej smrti, dlhodobý svár medzi... Čítať ďalej
15 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Andrej je bojovník! Bezprostredne po zákroku nemohol chodiť, pretože 60 dní len ležal a svaly mu ochabli. Bez reptania však počúva lekára. Stará sa o neho samotný zástupca prednostu kliniky hematológie Martin Mistrík (68), brat nedávno zosnulého doktora Augustína Mistríka († 71), bývalého vrchného angiologa SR a hercov dlhoročný kamarát. Brat lekára, ktorý Andreja doslova zobral hrobárovi z lopaty a ku ktorému ďalej chodí na kontroly, bol hercov spolužiak. „Poznali sme sa šesťdesiat rokov,“ prezradil Hryc.

Zvrat v kauze únosu synov moderátorky Very Wisterovej: Súd konečne rozhodol!
Moderátorka Vera Wisterová (43) už nejakú dobu bojuje s exmanželom o ich dvoch synov, ktoré proti jej vôli uniesol do USA. Teraz už však drží v ruke papier, na ktorý tak dlho čakala. Americké súdy konečne rozhodli! Kto má na chlapcov nárok... Čítať ďalej
28 | 07 | 2020 | Timotej Dudka