Elton John oslávil 30 rokov bez drog a alkoholu: „Bol by som mŕtvy, keby som nepožiadal o pomoc!“
30 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Elton John (73) zdieľal na Instagrame fotografiu želania, torty s tridsiatkou a výročné mince od Anonymných alkoholikov. Je to už 30 rokov, čo sa Elton nedotkol drog ani alkoholu. V popise príspevku následne poďakoval všetkým blízkym za podporu a gratulácie, informuje portál Super.


„Keby som pred 30 rokmi neurobil ten veľký krok a nepožiadal o pomoc, bol by som mŕtvy. Všetkým, ktorí ma na mojej ceste inšpirovali a podporovali, ďakujem z celého srdca,“ napísal.

Elton nebol nikdy veľký tajnostkár pokiaľ bola reč o boji so závislosťou, ktorý pred rokmi takmer prehral. Obdobie veľmi dobre zachytila aj minuloročná biografická snímka Rocketman.



„Život, ktorý som viedol - žil som v obrovských domoch, lietal ku hviezdam, kupoval všetko, na čo som si spomenul - nebol to normálny život,“ opísala legenda v nedávnom rozhovore.

„Mával som záchvaty, našli ma na podlahe, uložili do postele a o hodinu a pol neskôr som robil to isté. Bolo to šialené. Ale prežil som. Prežil som veľa vecí. Život je plný nástrah, aj keď ste triezvi. Teraz sa už s nimi dokážem vysporiadať, pretože nemusím nikam utekať,“ dodal.

„Kokaín som začal užívať v roku 1974. Páčilo sa mi, ako mi po ňom bolo. Nával eufórie a sebavedomia, pocit, že konečne môžem byť úprimný, konečne som sa nehanbil a mohol som s ľuďmi hovoriť,“ zveril sa Daily Mailu vlani v októbri.

Exmanželka Eltona Johna: Dlhé roky v ústraní, teraz sa pripomenula žalobou!
Boli svoji štyri roky, než si slávny spevák Elton John (73) definitívne ujasnil, že naozaj nie je na ženské, a tak sa v roku 1988 s Nemkou Renate Blauelovou (67) rozviedol. Tá sa po rokoch bez verejného záujmu znovu pripomenula, avšak cez... Čítať ďalej
29 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


„Samozrejme to boli sra*ky. Bol som plný energie, zvedavý, mal som zmysel pre humor a bol som hladný po poznaní. Nepotreboval som drogy, aby som hovoril s ľuďmi,“ doplnil s tým, že užíval také množstvo drog, že sa nad tým pozastavovali aj jeho najbližší priatelia.

„Povedali by ste, že ma to donútilo zbrzdiť, ale obávam sa, že ďalších 16 rokov bolo plných najrôznejších incidentov. Mal som problém. Neuvažoval som racionálne. Nedával som zmysel, bol som nezodpovedný, posadnutý sám sebou. Je to príšerná droga,“ varoval Elton.

Cristiano Ronaldo ukázal celú svoju početnú rodinku: Takto si užíval s deťmi a sexi partnerkou na jachte
Cristiano Ronaldo (35) s Georginou Rodriguezovou (26) a ich štyrmi deťmi trávia dovolenku na jachte v talianskom Portofine. Argentínska kráska na svojom instagramovom profile zdieľa momenty z ich rodinného výletu, píše portál Super. Čítať ďalej
30 | 07 | 2020 | Timotej Dudka