Desivá nehoda na obchvate Trnavy sa skončila tragicky (foto)
30 | 07 | 2020 I Peter Haluza, TASR

Po zrážke začal kamión, prevážajúci pneumatiky, drôty a škrob, horieť. Vodič osobného auta neprežil.


Polícia zasahovala v stredu (29. 7.) popoludní pri tragickej nehode, ktorá sa stala na juhovýchodnom obchvate Trnavy. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti.

Vodič osobného vozidla jazdil v smere od rýchlostnej cesty R1 na Trstínsku ulicu. "V kilometri 126,6 prešiel z nezistených príčin do protismeru, kde sa zrazil s protiidúcim kamiónom. Vodič osobného auta utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. Po zrážke začal kamión, prevážajúci pneumatiky, drôty a škrob, horieť. Jeho 32-ročný vodič sa nezranil, dychovou skúškou mu alkohol zistený nebol," uviedla polícia.

Úsek obchvatu uzatvorila polícia od výjazdu na Špačince po výjazd na Trstínsku ulicu a usmerňovala premávku. Cesta bola plne prejazdná až krátko pred polnocou. "Miesto dopravnej nehody sme zadokumentovali aj za pomoci prítomného znalca z odboru cestnej dopravy. Presné príčiny nehody zisťujeme, bolo začaté trestné stíhanie pre usmrtenie," doplnila polícia.







Foto: facebook - Polícia SR - Trnavský kraj

Obvinili opitého šoféra, ktorý zrazil dve deti a jedno z nich zomrelo
Polícia v súvislosti so stredajšou dopravnou nehodou v obci Ostrovany v okrese Prešov, pri ktorej prišlo o život dieťa, obvinila 21-ročného miestneho muža z prečinu usmrtenia. Čítať ďalej
30 | 07 | 2020 | Peter Haluza, SITA, TASR