Ako toto dopadne? Kim Kardashian sa pri stretnutí s manželom Kanye Westom neubránila slzám
30 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Po zhromaždení na podporu svojej prezidentskej kampane, ktoré sa skončilo fiaskom, sa Kanye West (43) na Twitteri ostro pustil do manželky Kim Kardashian (39). Tweety zo sociálnej siete vzápätí zmazal, ale padli aj slová o rozvode, informuje portál Super.


Kim sa k veci vyjadrila na sociálnych sieťach a v pondelok sa s manželom, ktorý sa momentálne zdržiava na ranči vo Wyomingu, stretla osobne. Pri stretnutí v aute hviezdy zachytili fotografi, ako vášnivo debatujú. Kim pôsobila veľmi rozrušene a neubránila sa ani slzám.



Je to prvýkrát od Kanyeho prejavu, čo ich vyfotili spoločne. Kanye sa cez víkend manželke verejne ospravedlnil prostredníctvom sociálnych sietí. Ani jeden z páru však pondelkové stretnutie zatiaľ nekomentoval. Podľa zdrojov magazínu People sa Kim snažila s manželom spojiť, ale ten ju ignoroval. Preto sa za ním údajne vydala osobne.

Kim sa manžela, ktorý trpí bipolárnou poruchou, vždy zastávala a urobila to aj tentoraz. Jeho prezidentskú kampaň však nepodporila. S Westom má štyri deti, z ktorých dve mladšie porodili náhradnej matky.

Kim Kardashian sa rúca z duševnej poruchy Kanyeho Westa: Bude rozvod!
Verejné zrútenie Kanye Westa (43) a jeho následné znepokojujúce vyhlásenia na Twitteri otvorili tému o psychických poruchách. Spevák tiež adresoval rozvod s Kim Kardashian (39), ktorá sa po niekoľkých dňoch mlčania k manželovej kauze konečne... Čítať ďalej
26 | 07 | 2020 | Timotej Dudka