Zvrat v kauze únosu synov moderátorky Very Wisterovej: Súd konečne rozhodol!
28 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Moderátorka Vera Wisterová (43) už nejakú dobu bojuje s exmanželom o ich dvoch synov, ktoré proti jej vôli uniesol do USA. Teraz už však drží v ruke papier, na ktorý tak dlho čakala. Americké súdy konečne rozhodli! Kto má na chlapcov nárok teraz?


Po dlhých týždňoch strachu a neistoty má ryšavá moderátorka Vera Wisterová opäť veľký dôvod k úsmevu, informuje portál Blesk. Súd v Chicagu, ktorý riešil jej spor s bývalým manželom Jeremym Hulshom, totiž rozhodol jasne: Obaja chlapci, Theo (5) aj Harlow (8), sa majú do 21 dní vrátiť so svojou mamičkou späť na Slovensko.Tak znie stanovisko sudkyňe Virginie M. Kendallovej. Do Ameriky totiž chlapca proti nariadeniu súdov a bez vedomia matky Hulsh odviezol nelegálne.

Chlapcov prakticky uniesol z nákupného centra v Bratislave, kde s nimi trávil čas počas súdom nariadeného styku. Deti smel vídať v utorky a štvrtky a tiež každý druhý víkend, aj keď len na tri hodiny. Prítomná ale musela byť Vera, alebo niekto, koho ona sama vyberie.

Maroš Kramár stále nemá dosť: Zase tie ženy!
Maroš Kramár si pred niekoľkými týždňami poriadne zavaril a hrozil mu koniec na televíznych obrazovkách. Diváci sa na neho nakoniec môžu tešiť aj naďalej, avšak bude to s jedným veľkým prekvapením, píše portál Stars24. Čítať ďalej
28 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


V osudný deň však zverila chlapca do starostlivosti otecka a nezostala s nimi. Ani ju totiž nenapadlo, že Hulsh už dlhé mesiace plánuje ich odchod do cudziny, kam s nimi pochopiteľne nesmel vycestovať.

Azyl našiel i s chlapčekmi v americkom štáte Illinois, kde ich rázne ovplyvňoval. „Hovorili o tom, že sa nikdy nevrátia do Prahy a na Slovensko. Ak by sa tak totiž stalo, vraj by už nikdy nevideli svojho otca,“ prezradila Novému Času zdrvená Vera.

„Harlow mi dokonca vyčítal, že som ho ukradla otcovi...“ Súdne konania sa naťahovali predovšetkým kvôli pandémii, a aby sa súd aspoň trochu pohol, komunikácia právnikov prebiehala cez online videokonferencie.

Verešová akútne potrebuje kurz Photoshopu: Zle upravené fotky jej iba škodia
Je zvláštne, že s letom Andrea Verešová (40) s pravidelne púšťa do sveta viac menej šialené kreácie prehnané Photoshopom, píše portál Expres. Čítať ďalej
27 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Jeremy sa proti rozhodnutiu súdu na mieste odvolal a naopak usiluje o získanie detí do výhradnej starostlivosti. Odvolával sa na práva detí, pretože sa podľa neho nachádzali v neznesiteľnej situácii a museli byť zachránené. Tvrdil, že Slovensko podľa neho zlyháva v ochrane ľudských práv a základných noriem slobody, ktoré sú vyžadované v USA.

Slovenský súdny systém vraj nezabezpečuje právo na spravodlivý proces a nezastáva práva rodičov na výchovu jeho detí. Hulshovi sa tiež nepozdáva, že by mal uhradiť náklady za návrat chlapcov do rodnej domoviny. Ako sa zdá, bitka o deti ešte stále nekončí! Vera možno vyhrala bitku, vojna však stále trvá...

Rozhorčený Jiří Bartoška: Jeho sľub ho bude stáť 300 miliónov korún!
Je povestný tým, že peniaze rád investuje do nehnuteľností. Jiří Bartoška (73) minimálne v Prahe nakupuje byt za bytom. A teraz sa podľa portálu Blesk zaujíma aj o komunistický obchodný dom Prior v Jihlave. „Tak ja to kúpim a zbúram,“... Čítať ďalej
27 | 07 | 2020 | Timotej Dudka