Princ William nebude nikdy kráľom? Pravda o mene budúceho panovníka!
28 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Kráľovná Alžbeta oslávila tento rok v apríli už 94. narodeniny a jej koniec v úlohe panovníčky sa tak neustále odkladá. Nikto však nepochybuje, že sa jej vnuk William kráľom jedného dňa stane. Pravdou však je, že to celé môže byť trochu inak, píše portál Stars24.


Kráľovná Alžbeta je zatiaľ pevne usadená na kráľovskom tróne, už mnohokrát sa ale špekulovalo o tom, že prednosť pred jej synom dostane vnuk, princ William. Súčasnú panovníčku ale na tróne podľa všetkého vystrieda princ Charles. A ako to tak vyzerá, žiadny kráľ William sa moci nad palácom nikdy chopiť nemusí.

Pre vojvodu z Cambridge totiž platí to isté, čo pre jeho otca. Charles má možnosť si vybrať, pod akým menom bude vládnuť. Namiesto v poradí už piateho kráľa Williama sa tak Briti môžu dočkať prekvapenia.

Mal by sa princ Harry obávať? Tajné varovanie od Kate!
Nielen princ William (38) bol výberom životnej partnerky svojho brata znepokojený. Podľa novej knihy investigatívnych novinárov Howarda a Tilleta s názvom Royals at War vyjadrila pochybnosti o Harryho (35) voľbe aj vojvodkyňa Kate, informuje portál... Čítať ďalej
24 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Princ William by pravdepodobne volil z ďalších troch krstných mien, ktoré má. Stal by sa teda kráľom Arthurom, Philipom alebo Louisom. Podľa serveru express.co.uk je v prípade „zavrhnutia“ Williama najpravdepodobnejší prvý variant.

Vnuk súčasnej kráľovnej by nebol prvým kráľom, ktorý sa zapísal do dejín pod iným menom, než ktoré používal pred nástupom na trón. Britská história si pamätá hneď niekoľko monarchov, ktorí si zmenili meno. Napríklad otec jeho babičky vládol ako Juraj VI., pokrstený však bol ako Albert.

Kim Kardashian sa rúca z duševnej poruchy Kanyeho Westa: Bude rozvod!
Verejné zrútenie Kanye Westa (43) a jeho následné znepokojujúce vyhlásenia na Twitteri otvorili tému o psychických poruchách. Spevák tiež adresoval rozvod s Kim Kardashian (39), ktorá sa po niekoľkých dňoch mlčania k manželovej kauze konečne... Čítať ďalej
26 | 07 | 2020 | Timotej Dudka