Polícia hľadá mužov, ktorí prepadli herňu na hraničnom priechode Berg
28 | 07 | 2020 I TASR

Bratislavskí krajskí kriminálni policajti vyšetrujú okolnosti lúpežného prepadnutia herne na hraničnom priechode Berg, ku ktorému došlo v utorok skoro ráno. Informujú o tom na sociálnej sieti.


"Podľa doterajších informácií dvaja neznámi ozbrojení páchatelia vošli do priestorov herne, odkiaľ odcudzili finančnú hotovosť vo výške 66.000 eur. Počas prepadnutia sa v herni nachádzali dve zamestnankyne, ktoré pri lúpeži neutrpeli žiadne zranenia," uviedli policajti.

Neznámi páchatelia mali podľa nich na hlavách kukly, oblečené maskáčové nohavice a outdoorové topánky. Policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže, za ktorý hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov.

Policajti vyzývajú verejnosť k spolupráci. "V prípade, ak disponujete informáciami, ktoré by mohli prispieť k objasneniu tejto lúpeže, kontaktujte políciu na bezplatnom čísle 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo formou súkromnej správy na sociálnej sieti," uviedli.

Úsek diaľnice D1 Turany - Hubová by mali dokončiť predbežne do roku 2029
"Ťažko hovoriť, čo sa stane, či zase nebudú nejaké geologické problémy. Potrebné je však dobudovať aj v súčasnosti rozostavané úseky a druhú tunelovú rúru Braniska, ktorá je v príprave," uviedol rezortný štátny tajomník ministerstva dopravy k... Čítať ďalej
28 | 07 | 2020 | SITA