Krutá rana pre kráľovnú: Takúto potupu od svojich najbližších isto nečakala!
28 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Rana z čistého neba? V prípade „megxitu“ vraj ani náhodou. Dvojica zo Sussexu mala podľa novej knihy Finding Freedom (Hľadanie slobody) plánovať odchod od kráľovskej rodiny už dlhšiu dobu. Dokonca boli v hre aj dosť radikálne metódy, informuje spravodajský portál Aha!


Meghan sa v kráľovskej rodine vraj od začiatku necítila dobre, preto ani spočiatku veľmi nezapadla. Z toho dôvodu chcela aspoň čiastočne ovplyvniť chod zaužívaných zvykov monarchie. „Harry poslal babičke a svojmu otcovi emaily a oznámil, že s Meghan došli k rozhodnutiu zmeniť spôsob, akým pracujú - chceli ustúpiť do pozadia a stráviť viac času v zámorí,“ cituje britský magazín Mirror úryvok z novej publikácie Finding Freedom.

„Nepopisoval to moc do detailov, pretože sa bál, aby informácie nepresiakli do médií. Zvyšok chcel s rodinou prebrať osobne,“ píše sa v knihe.



Lenže ani Charles, ani kráľovná Alžbeta II. na nich vraj nemali v dohľadnej dobe čas, čo sa Harryho aj Meghan dotklo. Dokonca mali uvažovať o tom, že porušia protokol a dôjdu za panovníčkou priamo z letiska. To ale nakoniec zamietli.

„V tom čase už ale cítili, že tú tému pripomínali za minulý rok členom kráľovskej rodiny viackrát a mali dosť toho, že ich nikto neberie vážne,“ uviedol zdroj blízky páru. Preto Meghan a Harry nakoniec oznámili odchod z monarchie po svojom. A na detailoch sa s kráľovnou mohli dohovoriť až potom, keď už bol ich zámer jasný. Aspoň tak to tvrdí novinka na knižnom trhu o kráľovskej dvojici.

Princ William nebude nikdy kráľom? Pravda o mene budúceho panovníka!
Kráľovná Alžbeta oslávila tento rok v apríli už 94. narodeniny a jej koniec v úlohe panovníčky sa tak neustále odkladá. Nikto však nepochybuje, že sa jej vnuk William kráľom jedného dňa stane. Pravdou však je, že to celé môže byť trochu inak, píše... Čítať ďalej
28 | 07 | 2020 | Timotej Dudka