Ben nechodil s krásnou miss, on nechodí s dievčatami, útočí na Cristovaa starosta Novotný
28 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Mohol len Benovi Cristovaovi (33) pochváliť jeho sexi matku. To by ale nebol Pavel Novotný (39), keby neprovokoval kontroverznými vyhláseniami. „Ben nikdy naozaj nechodil s krásnou miss. Ben nechodí s dievčatami,“ tvrdí řeporyjský starosta, ktorý má za to, že spevák pred svetom „niečo“ tají.


Stačilo, aby Ben Cristovao na Instagrame ukázal mamičku, a začali sa diať veci, píše portál Expres. Vložil sa do toho aj Pavel Novotný, ktorý neodolal pokušeniu povedať svetu, čo si myslí o obľúbenom spevákovi a jeho milostnom živote či orientácii.

„Ben má šmrncovnú matku,“ začal pochvalne Novotný. „Ben nikdy naozaj nechodil s krásnou miss. Ben nechodí s dievčatami,“ vypálil ostrými Novotný, ktorý narážal na správy o tom, že Cristovao randil s českou miss Katařinou Kasanovou.

Ben Cristovao šokoval fanúšikov s novou blondínkou: Nie je to partnerka, ale jeho cool mama!
Obľúbený český spevák (33) je zatiaľ oficiálne single. Fanúšikov preto zmiatla fotka, kde sa objímal s neznámou blondínkou. Tá sa na prvej fotke nepozerala do objektívu, a tak nebolo jasné, o koho sa jedná, píše portál Super. Čítať ďalej
25 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


„Ben určite kvôli rozchodu s miss nezanevrel na dievčatá,“ doplnil starosta pražskej časti Řeporyje.



„Nepríde mi cool outovať ľudí proti ich vôli,“ reagoval na jeho slová jeden z komentujúcich.

„Nikoho neoutujem, tu sa napísala hrubá chyba v médiách, iba opravujem,“ umyl si nad celou záležitosťou ruky Novotný, ktorý podľa svojich slov chcel len pomôcť a uviesť veci na pravú mieru.

Ben Cristovao je určite nadšený, že má takého hovorcu a mediálneho ochrancu. Podobne ako expriateľka Monika Bagárová musí byť na vrchole blaha, keď podľa Novotného optiky nepatrí medzi ženy.

Maroš Kramár stále nemá dosť: Zase tie ženy!
Maroš Kramár si pred niekoľkými týždňami poriadne zavaril a hrozil mu koniec na televíznych obrazovkách. Diváci sa na neho nakoniec môžu tešiť aj naďalej, avšak bude to s jedným veľkým prekvapením, píše portál Stars24. Čítať ďalej
28 | 07 | 2020 | Timotej Dudka