Princ Harry a Meghan sa zase súdia: Kvôli nim zomrela aj jeho matka princezná Diana!
27 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Britský princ Harry (35) a jeho manželka Meghan (38) sa obrátili na kalifornský súd a žalujú nemenovaných paparazzi fotografov. Podľa vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu nelegálne zaobstarávali fotografie ich 14-mesačného syna Archieho, informuje portál iDnes.


„Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sa súdia, aby ochránili právo ich malého syna na súkromie v ich dome bez obťažovania fotografov a odhalili či zastavili tých, ktorí sa snažia ťažiť z tohto nezákonného konania,“ uviedol právnik vo vyhlásení manželov.

Harry a Meghan tvrdia, že nad ich sídlom v Kalifornii neustále lietajú drony a helikoptéry, ktoré neustále narušujú ich súkromie. Princ s manželkou nežiadajú žiadne špeciálne zaobchádzanie, ale domáhajú sa práva súkromia vo svojom domove, ako to zaručujú kalifornskej zákony.

Mal by sa princ Harry obávať? Tajné varovanie od Kate!
Nielen princ William (38) bol výberom životnej partnerky svojho brata znepokojený. Podľa novej knihy investigatívnych novinárov Howarda a Tilleta s názvom Royals at War vyjadrila pochybnosti o Harryho (35) voľbe aj vojvodkyňa Kate, informuje portál... Čítať ďalej
24 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Nejde o prvý súdny spor vojvodu a vojvodkyne, ktorí od apríla skončili v roliach popredných členov britskej kráľovskej rodiny. Meghan v júni požiadala o súdny príkaz, aby vydavateľ britského bulváru nezverejnil mená jej priateľov, ktorí by mohli byť svedkami v prebiehajúcom spore ohľadom práva na súkromie.

Vojvodkyňa žaluje vydavateľa bulvárneho denníka Mail on Sunday. Meghan sa na súd obrátila po tom, ako denník zverejnil okrem iného aj úryvky z jej súkromného ručne písaného listu otcovi. Obžaloba sa týka piatich článkov uverejnených vo februári 2019, dva zverejnil Mail on Sunday a tri vyšli na webe MailOnline. Médiám list odovzdal sám Thomas Markle, s ktorým dcéra nemá dobré vzťahy.

V hlavnom pojednávaní, ktorého termín zatiaľ nie je známy, by mal súd rozhodnúť, či bolo zverejnenie obsahu listu vo verejnom záujme alebo nie.

Zmena vzhľadu vojvodkyni Kate: Toto sa Williamovi páči?!
Šarmantná Kate Middletonová (38) sa rozhodla pre zmenu svojho vzhľadu. Na leto sa vojvodkyňa z Cambridge rozhodla zmeniť účes a veľmi jej to pristane, píše portál Aha! Čítať ďalej
20 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Britská kráľovská rodina má s bulvárom neblahé skúsenosti. Harryho matka, princezná Diana, zomrela v roku 1997 v Paríži pri dopravnej nehode. Vodič vozidla, v ktorom sa viezla so svojím vtedajším priateľom Dodim al-Fayedom, narazil do mostného piliera, keď sa snažil uniknúť bulvárnym fotografom.

Kim Kardashian sa rúca z duševnej poruchy Kanyeho Westa: Bude rozvod!
Verejné zrútenie Kanye Westa (43) a jeho následné znepokojujúce vyhlásenia na Twitteri otvorili tému o psychických poruchách. Spevák tiež adresoval rozvod s Kim Kardashian (39), ktorá sa po niekoľkých dňoch mlčania k manželovej kauze konečne... Čítať ďalej
26 | 07 | 2020 | Timotej Dudka