Nedvěd sa stal otcom! Pôrod bol náročný a bolestivý, prezradila jeho modelka
27 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Český hokejista Petr Nedvěd (48) a modelka Nicole Volfová (25) sa tešia z nového prírastku do rodiny. V piatok sa im totiž narodila dcérka. Pár sa pochválil na sociálnych sieťach a prezradil, že dievčatko dostala meno Naomi, informuje portál iDnes.


„Vitaj Naomi, (24. 7. 2020) naše srdiečko, láska najväčšia. Pôrod bol veľmi náročný a bolestivý ... A tvoj tatko bol pre mňa neskutočnou oporou, kričala som možno viac ako je zdravé, ale keď som ťa uvidela, zabudla som na všetku tú bolesť a už necítim nič než len plno lásky, eufórie a radosti. Tešíme sa na tie krásne starosti, chvíle, čo máme pred sebou. Navždy budeme s tebou,“ napísala novopečená mamička na Instagrame k fotke s dcérkou.



Hokejista sa na narodenie prvého potomka moc tešil a prezradil, že veľkú radosť mala aj jeho mamička. „Pretože brácho má troch chlapcov. Musím tu mamu normálne nabonzovať, pretože ona bola sklamaná aj zo mňa, lebo si veľmi priala dcéru, ale bohužiaľ som sa narodil ja! (Smiech) Robím si srandu. Už veľmi dlho čaká na dievčatko, a je teda nesmierne šťastná, že sa nám to podarilo,“ prezradil Nedvěd.

Modelka Nicole Volfová zase prezradila, kde sa s bývalou hviezdou NHL dali dokopy. „Zoznámili sme sa na Miami. Videli sme sa, prebehla iskra a potom už to išlo samo,“ zaspomínala.

A v čom bude známy hokejista podľa svojich slov excelovať? „Myslím, že hlavne v prebaľovaní. To mi určite pôjde najlepšie,“ zavtipkoval na záver.

Michal David je na svoj cirkusantský pôvod hrdý! Teraz sa objavil vzácny poklad po jeho predkoch
Hrdo sa hlási k rodine cirkusantov! Peniaze na opravu schátranej maringotky slávneho cirkusového principála Karla Kludského ml. (†76) sa teda českému mestečku Jirkov určite podarí dať dohromady. Už len preto, že tento cieľ si dal cirkusantov... Čítať ďalej
26 | 07 | 2020 | Timotej Dudka