Polícia vyšetruje násilnú smrť muža, podozrivú osobu zadržali
26 | 07 | 2020 I TASR

K násilnej smrti muža došlo v sobotu (25. 7.) vo večerných hodinách v jednej z obcí v okrese Košice-okolie.


Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. Informovala o tom v nedeľu košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

"Osoba podozrivá z tohto skutku bola zadržaná a umiestnená do cely policajného zaistenia. V týchto chvíľach vyšetrovateľ Policajného zboru vykonáva potrebné procesné úkony smerujúce k vzneseniu obvinenia," uviedla hovorkyňa. Polícia podľa nej poskytne k prípadu viac informácií, až keď to dovolí procesná situácia vo vyšetrovaní.

Podľa informácií denníka Korzára došlo k hádke dvoch mužov, ktorá sa skončila vraždou, v obci Čaňa. Jeden z mužov bodol druhého najmenej dvakrát nožom, pričom raz zasiahol srdce. Obeť útoku zomrela na mieste.

Európski lídri sa vraj riadili aj návrhom Matoviča. Premiér podľa Klusa na summite nesklamal
Na Igora Matoviča sa v poslednom čase zosypala kritika nielen pre diplomovú prácu, ale aj ohľadom jeho výkonu na Bruselskom summite. Zdieľaním postov o opratých ponožkách či jedle mnohí nadobudli pocit, že premiér bol miesto rokovania na rekreácii.... Čítať ďalej
26 | 07 | 2020 | Natália Sollárová