Koniec amerického sna Belohorcovej: Tvrdý stret s realitou
26 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Zuzana Belohorcová (44), ktorá žije s rodinou už pár rokov za veľkou mlákou, sa chcela koncom roka presťahovať. Teraz sa bude musieť so svojim domovom rozlúčiť skôr, ako bolo v pláne, píše portál Aha!


Hoci Zuzka plánovala s rodinou sťahovanie koncom roka, súčasná situácia, ktorá panuje v Amerike, im zmenila plány.

„Donald Trump pozastavil všetky zelené karty. Zainvestovali sme obrovské peniaze do firmy, boli sme neustáli čakatelia a modlili sa, aby nám potvrdili business víza. Kvôli bezpečnosti, kvôli deťom, sme si povedali, že zmeníme prostredie, že nie je na čo čakať. To je asi hlavná vec, prečo sa sťahujeme, aby deti boli v bezpečí,“ uviedla Belohorcová.

Belohorcová natrvalo utiekla z Miami! Vieme, kam a prečo sa s rodinou presťahovala
Sympatická Zuzana Belohorcová (44) a jej manžel Vlasta Hájek (44) natrvalo opúšťajú Spojené štáty americké, kde posledných dvanásť rokov žili, podnikali a vychovávali svoje deti Salmu (10) a Neviu (6). Čo ich k tomu vedie a kam majú... Čítať ďalej
21 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Belohorcová tak po dvanástich rokoch opúšťa USA. Ich novým domovom bude španielska Marbella. V Miami je už na predaj ich luxusný dom, penzión, ktorý prenajímali.

„Presunieme sa do Marbelly. 4. septembra tam deti nastupujú do veľmi dobrej súkromnej školy. Najskôr som bola zásadne proti sťahovaniu, Miami milujem a je mojim domovom, ale po zvážení sme si povedali, že naozaj zmeníme prostredie,“ vysvetľuje.

Belohorcová sa na sťahovanie teší. „Chceli sme destináciu s morom, plážou, dobrou klímou. A budeme blízko rodiny. Na to sa veľmi teším, že sa uvidíme častejšie. Budú to pre nás nové začiatky,“ dodala Belohorcová.

Bacuľatá komička Evelyn šokuje svojim telom: Prsia štvorky a nohy ako modelka!
Plavovlasá komička Eva Kramerová (29), známejšia pod svojím umeleckým menom Evelyn, neustále bojuje so svojou nadváhou. Ale teraz svojich fanúšikov prekvapila neskutočne štíhlymi nohami, píše portál Blesk. Čítať ďalej
26 | 07 | 2020 | Timotej Dudka