Kim Kardashian sa rúca z duševnej poruchy Kanyeho Westa: Bude rozvod!
26 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Verejné zrútenie Kanye Westa (43) a jeho následné znepokojujúce vyhlásenia na Twitteri otvorili tému o psychických poruchách. Spevák tiež adresoval rozvod s Kim Kardashian (39), ktorá sa po niekoľkých dňoch mlčania k manželovej kauze konečne vyjadrila, informuje portál Blesk.


V početných príspevkoch, ktoré sú už samozrejme zmazané, West zmienil pokus jeho manželky Kim a jeho svokry Kris Jennerovej (64) zavrieť ho na psychiatrii. Druhú menovanú obvinil z rasizmu, premenoval ju na „Kris Jong Un“ a v neposlednom rade priznal, že sa s Kim snaží rozviesť od chvíle, kedy sa stretla s rapperom Meek Millom (33). Všetka pozornosť sa následne presunula ku Kim a z očakávania, ako bude reagovať, fanúšikovia tajili dych.

Kim na svojom Instagrame konečne objasnila, čo sa v posledných dňoch odohralo. Predovšetkým riešila manželov duševný stav a bipolárnu poruchu, ktorá nie je žiadnym tajomstvom. Spevák sa ale s choroby odmieta liečiť.

Kanye West sa nekontrolovateľne rozplakal na tlačovke! Prišiel v nepriestrelnej veste (VIDEO)
Rapper Kanye West usporiadal svoju prvú tlačovú konferenciu v rámci svojej prezidentskej kampane, o ktorej si ľudia stále myslia, že to je len vtip alebo ťah, ako si zvýšiť predaj svojich albumov. Výstup, aký predviedol počas nedeľňajšieho večera v... Čítať ďalej
23 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Svojho manžela označila za brilantného, ​​avšak komplikovaného človeka, ktorého slová občas nekorešpondujú s jeho úmyslami. Kim rozumie rozruchu okolo manžela, predsa len je to verejne známa osobnosť, prosí však verejnosť o pochopenie a empatiu. Duševné poruchy sú stigmatizované a postihnutí sú často odsudzovaní za svoje správanie, bez toho, aby za neho mohli.

Kanyeho vyhlásenie o rozvode však oblúkom prešla a nevyjadrila sa k nemu. Blízki však potvrdili, že je to otázka času. Už niekoľko týždňov žijú oddelene a nevidia iné východisko. „Rozvod riešia dlho,“ odkázal serveru People zdroj z ich okolia.

„Obe strany cítia, že je manželstvo u konca. Kim sa domnieva, že je jediná, kto môže Kanyeho zachrániť. Po tom všetkom, čo sa tento týždeň odohralo, zistila, že ich vzťah nedokáže zachrániť a prijala fakt, že sa manželstvo skončilo už pred nejakou dobou,“ dodal spomínaný zdroj. S rozvodom chce ale počkať, kým sa Kanye nevyhrabe z problémov, aby mu nespôsobila ďalšiu bolesť.

Nicki Minaj porodí dieťa vrahovi, ktorého v minulosti odsúdili aj za znásilnenie!
Rozporuplná speváčka a rapperka Nicki Minaj (37) potvrdila sériou naozaj originálnych fotiek na Instagrame požehnaný stav. Všetko by bolo slnkom zaliate, keby otcom dieťaťa nebol sexuálny násilník a vrah Kenneth Petty (42), informuje portál... Čítať ďalej
23 | 07 | 2020 | Timotej Dudka