Majstrovský Slovan vyhral v Skalici gólom Lovata
25 | 07 | 2020 I SITA

Prvý prípravný zápas majstrovského ŠK Slovan Bratislava pred novou sezónou Fortuna ligy sa skončil jeho triumfom nad domácim druholigovým MFK Skalica 1:0.


Jediný gól zápasu padol už v 9. min a jeho autorom bol brazílsky obranca Lucas Lovat. Zápas pred necelými siedmimi stovkami divákov bol súčasťou významnej udalosti - oslavy storočnice skalického futbalu. Cena vstupenky bola 5 eur, pričom v tom bolo zahrnuté aj pivo a klobása zdarma.

Tréner Slovana Ján Kozák ml. pripravil dve jedenástky, každá mala v pláne odohrať jeden polčas. Do zápasu nezasiahli Vladimír Weiss ml. a Dávid Holman, ktorí majú drobné zranenia. "Belasí od úvodu potvrdzovali postavenie favorita a mali hernú prevahu. Už v 9. min sa Čavrič uvoľnil na pravej strane, prihral de Kampsovi, ktorý posunul ešte do stredu Lovatovi. Lucas namieril po zemi k pravej žrdi a aj keď si Junas na jeho pokus siahol, lopta skončila v sieti," opísal gólový moment oficiálny portál ŠK Slovan Bratislava.

Legenda FC Barcelona Xavi má koronavírus
Niekdajší skvelý španielsky futbalista Xavi Hernández mal pozitívny test na koronavírus. Súčasný tréner katarského tímu Al Sadd SC o tom informoval na svojom instagramovom profile. Čítať ďalej
25 | 07 | 2020 | SITA


Najbližšie sa Slovan Bratislava predstaví v príprave v utorok 28. júla doma proti maďarskému vicemajstrovi FC Fehérvár. Zápas sa začne o 17.30 h.

"Primárny cieľ je zisk titulu, na tom sa nič nemení. Čo sa týka Európy, na to sa musíme pozerať triezvo a realisticky. Faktom je, že náš koeficient nie je na takej úrovni, aby sme si vopred povedali, že naším jasným cieľom je kvalifikácia do skupinovej fázy jednej z pohárových súťaží. Samozrejme, v Európe sa chceme pobiť o čo najlepší výsledok a urobíme maximum pre úspech. Musíme byť realisti a nedostávať samých seba pod prehnaný tlak,“ uviedol generálny riaditeľ Slovana Bratislava Ivan Kmotrík ml. o predsezónnych ambíciách tímu z Tehelného poľa.

Hráči Edmontonu si pripomenú zosnulého Colbyho Cavea, v šatni si nájdu darčeky od jeho vdovy
V sobotu sa skončí tréningový kemp pred reštartom sezóny v NHL aj pre hokejistov Edmontonu Oilers. A partia okolo charizmatického kapitána Connora McDavida sa môže tešiť na špeciálny darček. Čítať ďalej
25 | 07 | 2020 | SITA