Jej vkus a prácu si zamilujete: Tak ako Verešová!
25 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Na módneho návrhára sa dnes môže hrať prakticky každý. A ruku na srdce, keď sa rozhliadnete po československom rybníčku, často to tak je. V prípade značky Kristianna je to našťastie inak! Keď si na seba vezmete niečo od návrhárky Kristíny Oganesiannovej, každý sa za vami obzrie!


Ako píše portál Radar online, Kristina sa narodila v Arménsku a napriek tomu, že má len 22 rokov, má už skúseností na rozdávanie. Aj preto si jej značku Kristianna obľúbili známe tváre ako je Andrea Verešová, Dominika Myslivcová, Denisa Spergerová a mnoho ďalších.



„Značka funguje od mája 2019 a som veľmi rada, že si ju veľa ľudí ihneď obľúbilo,“  usmieva sa sympatická mladá slečna. Jej móda je skôr extravagantná. „Robím plesové a krátke šaty, bundy, kabáty, teplákové súpravy a tak ďalej. Teraz mám základnú kolekciu s tričkami a logom,"  vypočítava väčšiu časť svojej tvorby.

Jej doménou je koža. V tomto ohľade u nás nájdete málokoho lepšieho. „Látky beriem z Talianska. Sama tam lietam a vyberám si,“ vysvetľuje Kristina. V čase koronakrízy to bolo samozrejme zložitejšie, teraz už sa ale všetko našťastie vracia do normálu. Iste tak môžeme čoskoro očakávať nejaké horúce novinky.

Trojka v posteli? Dara Rolins prezradila, čo robí v noci!
Speváčka Dara Rolins je na rozdiel od niektorých slovenských kolegýň zo šoubiznisu známa tým, že viac než reklamným spoluprácam slúži jej Instagram fanúšikom. Tým zo svojho súkromia odhaľuje najrôznejšie čriepky, vrátane netradičnej fotky priamo z... Čítať ďalej
23 | 07 | 2020 | Timotej Dudka