Simona Krainová sa stala terčom podvodníkov! Rovnakú skúsenosť má aj komička Evelyn
24 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

V poslednej dobe sa čoraz častejšie vyskytujú prípady, kedy podvodníci založia pod menom slávnej osobnosti falošný profil na sociálnych sieťach, ktorého účelom je vytiahnuť z ľudí peniaze. Po stand-up komičke Evelyn má čerstvú skúsenosť aj česká modelka Simona Krainová (47), píše portál Super.


Podvodníci prostredníctvom známych mien nabádajú priaznivcov k akýmsi súťažiam, ktoré majú za cieľ vytiahnuť z nich peniaze. Obe na sociálnych sieťach na falošné profily upozornili, dištancovali sa od nich a fanúšikov požiadali o nahlásenie.

„Nejaký chytrák sa tu vydáva za mňa a ťahá z vás peniaze!! Prosím o nahlásenie tohto falošného profilu, a ak vás môžem poprosiť, nereagujte na tieto podvodné správy zlodejov!!!!! Ďakujem,“ varovala modelka Simona Krainová na svojom oficiálnom účte.

Nové tetovanie Agáty Prachařovej: Potvrdila, že ním odhalila počet svojich milencov!
Lieči si snáď rozvádzajúca sa Agáta Prachařová (35) svojimi tetovaniami ranenú dušu? Po tom, ako sa rozpadol jej vzťah s Jakubom Prachařom (36), nechala si K. ako Kuba na svojom prste prerobiť na kosoštvorec, teraz prekvapila novými prírastkami na... Čítať ďalej
23 | 07 | 2020 | Timotej Dudka